Arvid Tydéns Allé 18, vån 3

Västra Skogen, Solna kommun Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
68 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
HSB BRF Diktaren i Solna
Om föreningen
Avgift
3 326 kr/mån
Pris/m²
66 103 kr/m²

Sällan till salu!
Kontakta ansvarig mäklare för privatvisning.

Varmt välkommen till denna unika 3:a med ett härligt & genomgående ljusinsläpp belägen på omtyckta Arvid Tydens allé. Här bor ni i en otroligt välplanerad och rymlig lägenhet som dessutom är i det närmaste helt insynsskyddad. Tack vare det sena byggåret ges en genomgående mycket hög standard med sobra material- och färgval. Köket samspelar i en trevlig öppen planlösning med både matplats och vardagsrum. Från vardagsrummet når man den soldränkta balkongen.
Två sovrum av god storlek ligger i varsin del av bostaden som dessutom har en väldigt uppskattade klädkammare. Som grund ligger fina ljusbetsade parkettgolv i ek som på bästa vis matchas av ljusmålade väggar. Fullutrustat badrum.

Helt enkelt en lägenhet att trivas i!

Arvid Tydéns Allé tillhör området Ingenting och här bor du bra med närhet till all tänkbar service! På andra sidan Armégatan ligger den lokala ICA-butiken och i området finns flertalet caféer och restauranger som blir allt fler i takt med all nyproduktion i området. I kvarteret finns utmärkt sushi, stenugnsbakad pizza och gym. Dessutom restaurang Asplund med sin uppskattade brunch på helgerna. T-bana Västra skogen ligger endast några hundra meter bort och erbjuder dubbla linjer (blå) vilket gör att du aldrig behöver vänta längre än 5 min.

Ett stenkast från bostaden går busslinje 152 med direktanslutning till Liljeholmen åt ena hållet och Bromma flygplats åt andra hållet. Bara fem minuter bort hittar du Solna centrum som består av ett 100-tal butiker och restauranger med mat från hela världens kök. I närheten finner du vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön, utomhusbad, 4H-gård, mysiga caféer, ridskola och Pampas Marina. Fortsätt längs vattnet förbi Pampas Marina och Karlbergs slott, så är du med cykel inne i stan på endast 10 minuter. Fortsätter du över till Kungsholmen nås här Hornsbergs strand med ytterligare restauranger. Skulle detta inte räcka för att stilla ditt shoppingsug så har du promenadavstånd till Skandinaviens största shoppingcentrum, Mall of Scandinavia. Med bilen når du dessutom Essingeleden på två minuter.

Förskola finns i just detta hus och och en ny skola öppnar i höst endast två minuter bort till fots.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna

Kontakta mäklaren

Jonathan Rappel

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
Mäklare Jonathan Rappel, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Solna
070-883 03 93