Epistelvägen 1B, 8 tr

Västra Skogen, Solna kommun Se på karta

5 795 000 kr

5 395 000 kr +7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
82 m²
Balkong
Ja
Våning
8 av 12, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Laboratoriet
Om föreningen
Avgift
4 442 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
70 671 kr/m²

* Accepterat pris!
Kontakta mäklaren för mer information.

- Fönster i flera väderstreck
- Smartplanerad planlösning
- 5 min till Tunnelbana
- God förening med egen takterrass och festlokal på taket
- Föreningen innehar en spaanläggning
- Fullutrustat badrum med tvättmaskin
- Flertal toppnoterade restauranger runt hörnet
- Populärt familjevänligt område
- Underbara promenadstråk längs Huvudstabadet & Pampas Marina

Varmt välkommen till denna trevliga 3:a belägen i populära The Lab. Här möts ni av en välplanerad lägenhet med optimal planlösning och tack vare flertalet fönsterpartier i fil så bjuds det på fint naturligt ljusflöde i bostaden. Hall med avhängningsmöjligheter, helkaklat badrum med egen tvättutrustning, rymligt och ljust vardagsrum samt smakfullt kök med matplats för 6-8 personer.

Brf Laboratoriet är en förening som satsat på de gemensamma ytorna för att skapa ett trivsamt boende. Här kan bland annat nämnas en underbar takterrass med gasolgrill och i anslutning till takterrassen en gemensamhetslokal perfekt för fester, ett spa, ett stort cykelrum och ett stort varmgarage med elbil i bilpool för föreningens medlemmar. Enligt mejl från Parkando 2022-03-31 finns lediga garageplatser av modell "Normal", "Normal plus" och "Premium" med priser mellan 1150 kr/mån och 1450 kr/mån. Inom kort kommer etthundra elbils-laddplatser finns att tillgå att hyra.

Läget är utmärkt med en knapp promenad på 7 min till T-bana Västra Skogen där båda de blå linjerna tar en till city på 7 min. Strax utanför porten går flera busslinjer som smidigt tar en till Liljeholmen, Sundbyberg, Odenplan eller Bromma Flygplats.
Bara runt hörnet blir man bortskämd av flertal kvalitativt populära restauranger. I närområdet finns även den populära restaurang Asplunds, känd för sina frukostar, luncher och goda bruncher.
För den idrottsintresserade finns flera gym, padelgården, utmärkta cykelvägar och fina promenadstråk och löpvägar i bl.a. Karlbergs slottspark, längs med Karlbergskanalen eller i Hagaparken.
Vid Ulvsundasjön finns även Huvudstabadets uppvärmda utomhuspool och ett mycket fint och populärt utomhusbad med bryggor i Mälaren. På kort promenadavstånd nås även Pampas Marina med sina restauranger, uthyrning av kajaker och sin marina och mysiga varvsmiljö. För den som söker mer närservice finns Solna Centrum eller alla restauranger och caféer vid pulserande Hornsbergs Strand. För den med bil nås både E4 och E18 via smidiga anslutningar för att ta en vidare.

För mer information kontakta ansvarig mäklare.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Solna

Kontakta mäklaren

Siyar Hamidanoglu

HusmanHagberg Solna
Mäklare Siyar Hamidanoglu, HusmanHagberg Solna
070-751 43 47

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.