Spånehusvägen 67

Västra Sorgenfri, Malmö Se på karta

2 675 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
85,5 m²
Balkong
Nej
Våning
6 av 6, hiss finns
Byggår
1989
Förening
HSB BRF Sorgenfri i Malmö
Om föreningen
Avgift
5 540 kr/mån
Pris/m²
31 287 kr/m²
Antal besök
7 188
Dagar på Hemnet
25

I trivsamt område presenteras nu denna unika och charmiga vindsvåning med härlig atmosfär, präglat av ett slående ljusinsläpp, behaglig utsikt och en takhöjd utöver det vanliga.

Lägenheten fördelar sig över 85,5 välplanerade kvadratmeter med tre rum. Mellan kök och vardagsrum råder öppen planlösning vilket bjuder in till en social miljö med spatiösa och lättmöblerade ytor. Generöst med fönster, såväl raka som sneda i tre olika väderstreck.

Fräscha ytor med mörkt parkettgolv, ljusgråa väggar och vitt tak är ett genomgående tema för hela lägenheten som bryter stilfullt mot de mörka takbjälkarna. De praktiska detaljerna har planerats väl med integrerade garderober i sovrum och smarta förvaringsmöjligheter i hall. Till ens förfogande finns även kontorsrum som med fördel även kan nyttjas som gästrum, barnrum eller hobbyrum. Komplett uppsättning vitvaror i kök, och badrummet bjuder på en fräsch helkaklad finish med en rymlig känsla. Bostaden nås via hiss från markplan. Perfekt för såväl singeln, paret eller den lilla familjen!

HSB Brf Sorgenfri äger sin mark och är belägen i Västra Sorgenfri. På detta läge har man Sankt Knuts restauranger runt hörnan, och på någon minut nås Folkets park och Möllevångstorget. Bekväma kollektivtrafikförbindelser vid nya Nobeltorget.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö City

Kontakta mäklaren

Patrik Tegnhammar

Bjurfors Malmö City
Mäklare Patrik Tegnhammar, Bjurfors Malmö City
0739206650