Andréevägen 47

Vättersnäs, Jönköpings kommun Se på karta

1 950 000 kr

2 195 000 kr -11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
BRF Uppfinnaren nr 11
Om föreningen
Avgift
3 048 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
26 531 kr/m²

Välkommen till denna pärla till bostad på Andreévägen 47 i Jönköping! En lägenhet där varje kvadratmeter har omhändertagits för att skapa en smart och praktisk planlösning och där du förvänta dig ett bekvämt och funktionellt boende.

Den praktiska placeringen på första plan gör vardagen enklare och smidigare men det är den stora uteplatsen med direktaccess till föreningens trädgård som verkligen sticker ut som en fantastisk fördel. Tänk dig att kunna njuta av utomhuslivet, odla blommor eller bara koppla av med vänner och familj, allt på din egen privata uteplats. Ett ett ovanligt privilegium!

En annan stor fördel är bostadens fina skick. Här kan du flytta in utan några bekymmer eller renoveringsbehov. Det märks att den här lägenheten har blivit omhändertagen och omtyckt.

Men det blir ännu bättre – låg avgift till föreningen! Det betyder att du inte bara får ett trivsamt hem utan även kan leva ekonomiskt fördelaktigt. Föreningen har genomgått stora renoveringar men är fortfarande väldigt lågt belånad vilket ger dig en stabil och trygg boendesituation.

Läget är även intressant för naturälskare och äventyrare. Med promenadavstånd till Vättern, Sandbankarna och den härliga stranden på ena hållet samt Bondberget på andra är det lätt att känna sig som hemma här. Dessutom finns det cykel- och promenadvägar som smidigt tar dig in till Jönköping och om du har längre färder planerade är E4.an bara ett stenkast bort.

Sammanfattningsvis har du möjligheten att äga en praktiskt belägen lägenhet som kombinerar ett bekvämt boende med närhet till natur och stadsliv. Missa inte chansen att kalla denna fina bostad på Andreévägen 47 för ditt nya hem! Kontakta oss redan idag.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Jönköping

Kontakta mäklaren

Emelie Andersson

Bjurfors Jönköping
Mäklare Emelie Andersson, Bjurfors Jönköping
0723-142000

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.