Holmstrandsgatan 5

Vättersnäs, Jönköpings kommun Se på karta

2 100 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
83 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Ungdomen 22
Om föreningen
Avgift
3 500 kr/mån
Driftkostnad
6 960 kr/år
Pris/m²
25 301 kr/m²
Antal besök
3 157
Dagar på Hemnet
14

Vad sägs om fiskbensparkett, burspråk och en fungerande öppen spis? En riktig charmör om hela 83 kvm på omtyckta Vättersnäs.

Bostaden ligger en halvtrappa upp i huset och här finns det mycket att tycka om. Det märks att det funnits en tanke bakom valen till tapeter och kulörer i detta hem. Behagligt och med rätt karaktär som passar lägenhetens stil och ålder. Det är ombonat och mysigt, två faktorer som står högt upp på de flesta önskelistor när det kommer till boende. Här känner man sig hemma direkt.

När vi kliver in i hallen möts vi av ett vackert kalkstensgolv innan det charmiga brädgolvet tar vid. Brädgolvet är slipat och löper i bostadens alla rum förutom i vardagsrummet där en klassisk fiskbensparkett breder ut sig. Vardagsrummet har en generös yta med vackert burspråk, fint ljusinflöde och en öppen spis som är fullt fungerande. Perfekt med en värmande brasa nu när höst - och vintern står runt hörnet. Från vardagsrummet har man fin förlängning ut till den renoverade balkongen som ligger med bästa tänkbara solläge - kvällssol. Via en trappa från balkongen kommer man ner till föreningens gemensamma trädgård, oerhört smidigt om du vill grilla eller ut och leka med barnen.

Två bra sovrum, båda i anslutning till vardagsrummet. Det ena sovrummet är väl tilltaget och ger dig plats för dubbelsäng och annat möblemang såsom läshörna eller skrivbord. Flera garderober och utgång till balkong även här.

Till lägenheten finns det gott om förråd - ett på vinden och två i källaren. Det finns också ett gemensamt garage där man kan förvara motorcykel och liknande. Tvättstuga med torkrum och cykelrum finns också att tillgå i källaren. Precis utanför huset finns en parkeringsplats med motorvärmare som följer lägenheten och ingår i månadsavgiften.

Den härliga och välskötta trädgården där barnen eller barnbarnen kan springa runt har både gungställning och sandlåda. Ett stenkast från huset ligger Vättern som kan erbjuda härliga dagar på stranden och kvällsdopp i solnedgången.

Sammanfattningsvis ett boende som passar den stora målgruppen och som besitter stor charm. Mindre bostadsrättsförening där belåningen är extremt låg. Välkomna till Holmstrandsgatan 5!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020