Nyproduktion

Minnesvägen 1

Växjö Teleborg, Växjö Se på karta

1 995 000 kr

2 100 000 kr -5%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Bovieran Växjö
Om föreningen
Avgift
4 506 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
22 931 kr/m²
Nyproduktion

Snart är Bovieran i Växjö slutsålt! Det enda som återstår är att förse visningslägenheten med sin kommande ägare. Lägenheten säljs nu till starkt reducerat pris och inflyttningen är flexibel. Låter det intressant är du välkommen att kontakta oss redan idag för att boka en VIP-visning!

Bostaden som erbjuds är en 3:a av den stora modellen som har en luftig känsla med kök och vardagsrum i en öppen planlösning samt balkong i öster läge. Två sovrum där det ena är stort nog att nyttjas som tv-rum om man önskar. Rymligt duschrum med tvättmöjligheter. På loftgången utanför lägenheten finns plats för en mindre sittgrupp varifrån det är en svårslagen utsikt över den lummiga vinterträdgården. Tillgång till stort förråd i källaren och möjlighet att hyra parkeringsplats för 400 kr/mån.

Det som gör Bovieran till ett helt unikt boende är den härliga vinterträdgården där man kan umgås med vänner och sina nya trevliga grannar året om. Här återfinns flera sittgrupper och en liten damm med avslappnande vattenporl. Här finns även festlokal, övernattningsrum, bastu och boulebana till allmänt förfogande. På södersidan av fastigheten finns en stensatt uteplats med grillmöjligheter. Oavsett vilka av dessa faciliteter du kommer att nyttja vågar vi lova att det följer nya trevliga bekantskaper på köpet!

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Visningstider

  • 13
    jul
    Mån 13 jul kl. 17:30–18:30
    Välkommen att anmäla dig till visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.