Österleden 68A

Växjö, Växjö Se på karta

1 275 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
89 m²
Balkong
Ja
Byggår
1967-1968
Förening
HSB BRF Fagrabäck i Växjö
Om föreningen
Avgift
4 882 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
14 326 kr/m²

Här erbjuds en charmig och yteffektiv lägenhet med ett ljusinsläpp som sätter prägel på bostaden. Ta chansen att skapa just det hem som du vill ha.

Lägenheten består av en öppen och inbjudande hall, vardagsrum, kök, ett badrum och två sovrum. I det rymliga, öppna och praktiska vardagsrummet finns mycket dagsljus, fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor och plats för soffa och matgrupp. Köket är funktionellt, praktiskt och socialt med gott om plats för matbord och stolar. Badrummet är fräscht, stambytt och funktionellt med handfat, förvaringsskåp, handdukstork, duschkabin och toalett. Det ljusa, mysiga och rogivande sovrummet har ljusa väggar och plastmatta och erbjuder fint ljusinsläpp och plats för säng.

Bostaden har även en balkong som är inglasad, vilket gör att du kan vara här även när det blåser kallt ute. Här erbjuds sol hela eftermiddagen och kvällen och plats för ett mindre bord.

HSB Brf Fagrabäck är en välskött, stabil och aktiv förening med mycket god ekonomi, en härlig gemenskap och god sammanhållning som bland annat tillhandahåller övernattningslägenhet, tvättstuga, bastu, gym, lekplats, en trevlig innergård och kolonilotter.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Visningstider

 • 5
  apr
  Sön 5 apr kl. 14:00–15:15
  Välkommen att anmäla dig till visning!
 • 5
  apr
  Sön 5 apr kl. 14:00–15:15
  Välkommen att anmäla dig till visning!
 • 8
  apr
  Ons 8 apr kl. 16:30–17:45
  Välkommen att anmäla dig till visning!
 • 8
  apr
  Ons 8 apr kl. 16:30–17:45
  Välkommen att anmäla dig till visning!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.