Nyproduktion

Senganavägen 2

Våxtorp, Laholms kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
81 m²
Våning
1 av 1
Byggår
2021
Förening
BRF Vallåsen Våxtorp
Om föreningen
Avgift
3 995 kr/mån
Driftkostnad
28 788 kr/år
Pris/m²
17 222 kr/m²
Nyproduktion

I Våxtorp vid hallandsåsen presenteras ett nytt spännande bostadsprojekt under namnet BRF Vallåsen. Här erbjuds parhus om 81 kvm, i en naturskön miljö med hög standard och möjligheter till eventuell uthyrning. Varje bostad har egen parkering på framsidan och en baksida med trädgård i söderläge. Invändigt finner vi ett stort och öppet kök och vardagsrum, två sovrum, et större badrum med dusch och en gästtoalett. Standaren är hög med gråa klinkergolv i badrum på både golv och väggar, välutrustade kök med bänkskivor i sten och ett vackert vitaliserat ekparkettgolv. Bostäderna är utrustade med en egen värmepanna vilket gör att driften direkt kan påverkas av den som själv bor i huset.

Området Våxtorp är en tätort i Laholms kommun som ligger nära naturreservatet Vallåsen. Området är under stark utveckling och ligger på nära avstånd till kommunikationer och motorväg. Närliggande skidanläggning Vallåsen ligger ca 2 kilometer ifrån husen.

Säljstarten inleds efter sommaren, men du kan redan nu reservera just din bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Läs mer om bostaden
Optimal Fastighetsförmedling

Kontakt

Mathias Blomberg Hading

Optimal Fastighetsförmedling
+46708876765