Lilly Håkansson gata 1104

Viken, Höganäs Se på karta

2 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
78 m²
Balkong
Ja
Förening
BRF Orangeriet i Viken
Om föreningen
Avgift
4 360 kr/mån
Driftkostnad
7 116 kr/år
Pris/m²
32 692 kr/m²

Nu har vi byggstartat kv. Växthusen!

På våning två har du möjlighet att göra denna luftiga och ljusa trerumslägenhet med stor balkong på hela 11 kvm till din. Modernt och avskilt kök där alla får plats samt möjlighet till stora middagsbjudningar, ger ett socialt och bekvämt boende. Förutom ett härligt helkaklat badrum får du här även en gästtoalett, en fantastisk bonus och vardagslyx. Här kommer du trivas och leva utomordentligt bra på ljusa kvadrat. Denna trerumslägenhet med härlig atmosfär är bara en av de många lägenheter som byggs i Kvarteret Växthusen i Viken. Det finns många planlösningar och storlekar att ta ställning till, vilket kan göra det svårt att välja; Men vi hjälper dig gärna att hitta den bostad som passar just dig bäst!

Alla balkonger i projektet är generösa i storlek, hela 230 cm djupa och finns i skiftande väderstreck beroende på vilken lägenhet du fastnar för. Om du slutligen hamnar på markplan (med ljuvlig uteplats) kan du glädjas åt en takhöjd om hela 287 cm, vilket ytterligare ökar den rymliga och härliga atmosfären i hemmet.

Gemenskap är en viktig beståndsdel i kvarteret. Två fina takterrasser är till för alla boende och gör det enkelt att skapa gemensamma möten, fester och upplevelser. Som om inte det vore nog, kommer även ett härligt orangeri, som gett föreningen dess namn, vara en samlingsplats där du gärna umgås med trevliga grannar och vänner.

Kontakta oss på 042-36 22 90 eller via mejl [email protected], så bokar vi en tid där vi går igenom alla de möjligheter som väntar på dig. Då vi är certifierade inom nyproduktion, besitter vi också stor kunskap kring hur du planerar för din egen försäljning; Vi erbjuder både värdering och en individuellt upplagd försäljningsplan som ger dig ett bra beslutsunderlag. Alla bostäder i Brf Orangeriet/Kvarteret Växthusen finns att beskåda på www.vaxthusen.com. Anmäl ditt intresse redan idag på projektets hemsida så blir du kontaktad och får även löpande nyhetsbrev om vad som händer i projektet.

Färdigställande/inflytt för hus 1 och 2 är november 2021
Färdigställande/inflytt hus 3-4 januari 2022
Färdigställande/inflytt hus 5 april 2022

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Höganäs