Drottninggatan 250

Vikingstrand, Helsingborg Se på karta

3 750 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
84,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1, hiss finns
Byggår
1989
Förening
HSB BRF Vikingstrand i Helsingborg
Om föreningen
Avgift
7 999 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
44 379 kr/m²
Antal besök
5 665
Dagar på Hemnet
16

Vikingstrand ,havet och stranden, Pålsjö skog med skogs- och ängsmark, strandpromenad mot Norra hamnen eller Sofiero, surfare i vinden och vågorna, utsikt över sundet, danska kusten i morgonsol, dimma, lugna vatten, stormande hav, solnedgång över sundet – vinterbad, sommarbad, morgonbad, kvällsbad – – detta är Vikingstrand!

Just denna bostad placerar sig på ypperligt läge i markplan. Den egna uteplatsen tillsammans med ständig kontakt med Öresund gör detta till en magisk plats att bo på. Känslan under varma sommardagar tar en till sydligare breddgrader men oavsett årstid bor man här på en av de finaste platserna som Helsingborg har att erbjuda. Uteplatsen är dessutom stor nog att man kan få bygga eget inglasat uterum - grym potential helt enkelt!

Bostaden i sig är delvis i renoveringsbehov. Standarden i badrum och kök gör att man gärna sätter sin egen prägel på det hela. Mellan kök och vardagsrum går det att riva vägg för att på så vis skapa en öppnare planlösning med trevligare rymd. Bostaden erbjuder dubbla sovrum varav det ena kan disponeras som allrum tillsammans med vardagsrummet. Förutom en bra planlösning så finner vi även praktiska avdelningar så som klädkammare och förråd vid hallen.

Brf Vikingstrand är en mycket välskött förening. Alla bostäder har en egen parkeringsplats som placeras på markplan, dessutom finner vi 3 gästparkeringar om man har gäster. Man kan även hyra "fiskarstugan" som ägs av föreningen och är perfekt att disponera för upp till fyra personer.

Sammantaget ett riktigt spännande boende men potential att bli nästa ägares drömhem att trivas i. Varmt välkommen att boka in er på visning med oss på 3etage!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare