Lännaplan 2A

Visby - Centralt - Länna, Gotland Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
73,7 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1945
Förening
Riksbyggen BRF Visbyhus nr 3
Om föreningen
Avgift
4 543 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
29 783 kr/m²
Antal besök
4 107
Dagar på Hemnet
20

Trivsam och välplanerad 3:a i eftersökt och populärt läge på Lännaplan med promenadavstånd till Visby innerstad och Östercentrum.
Lägenhet ligger på andra våningen med vardagsrum samt balkong i söderläge med utsikt över föreningens fina innergård. Lägenheten disponerar i övrigt två sovrum, ett stilrent kök med matplats samt ett stambytt duschrum. Det finns flera fina originaldetaljer såsom fönsterbänkar i kalksten, brädgolv och garderober med beslag som ger lägenheten en charmig inramning. I källaren finns två förråd som tillhör lägenheten. På föreningens fina innergård finns flera kolonilotter. Som medlem har man möjlighet att få tillgång till en lott enligt separat kösystem. Det kostar ingenting och föreningen har flera fina trädgårdsredskap till förfogande. Föreningen tillåter i dagsläget veckovis sommaruthyrning.

Föreningen är en av Visbys äldsta bostadsrättsföreningar med mycket god ekonomi samtidigt som bland annat stambyte och fasadrenovering är utfört. På föreningens fina innergård finns förutom kolonilotter, stenbelagda uteplatser med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter.

Läs mer hos mäklaren
Bertwig Fastighetsförmedling AB