Signalgatan 28B

Visby - Söder, Gotlands kommun Se på karta

2 200 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3 rum
Boarea
74 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1959
Förening
Riksbyggen BRF Signalisten
Om föreningen
Avgift
4 315 kr/mån
Driftkostnad
7 404 kr/år
Pris/m²
29 730 kr/m²

Välkommen in i denna trivsamma lägenhet om 74 kvadratmeter som renoverats med den äldre charmen bevarad! Bostaden utgörs av tre rum och kök som tillsammans bildar en ljus och öppen bostad där den hemtrevliga känslan slår dig redan i hallen. Här har du även tillgång till en insynsskyddad och takbeklädd balkong i soligt söderläge med utsikt ut över grönområdet. Balkongen nås från matrummet och erbjuder sol större delen av dagen och plats för ett mindre bord.

Här bor du vid ett av Signalens bästa lägen med livsmedelsbutik och apotek runt husknuten, Södra hällarna inom gångavstånd, P18:s löparspår ligger en cykeltur bort och centrum finns endast 20 minuters promenad från bostaden, eller så tar du bussen som stannar precis utanför på Stenkumlaväg. Här finns allt och lite till för familjen som vill bo på bekvämt avstånd till allt Visby har att erbjuda.

Äldre stabil förening med god ekonomi. Föreningen har en trevlig innergård med grönytor, lek- och grillplats. Fin gemensam tvättstuga i källarplan i huset intill. Föreningen har även gjort i ordning ett gym som de boende får nyttja utan kostnad i samma trappuppgång. Där finns även bastu med dusch och relax för föreningens medlemmar och nyttjas för en mindre kostnad.

Varmt välkommen att boka dig på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bertwig Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Catrine Löfkvist

Bertwig Fastighetsförmedling AB
Mäklare Catrine Löfkvist, Bertwig Fastighetsförmedling AB
0738033900