Lovisagatan 199

Gräshagen, Jönköping Se på karta

2 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4,5 rum
Boarea
93,4 m²
Balkong
Ja
Byggår
1980
Förening
BRF Norrgården i Jönköping
Om föreningen
Avgift
4 661 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
23 501 kr/m²

Välkommen till Tokarp och denna fyrarummare om 93,5 kvadratmeter på högsta våningsplan. En välplanerad och rymlig bostadsrätt som erbjuder bland annat härligt ljusinsläpp från flertalet fönster samt bra förvaringsmöjligheter. Bostaden upplevs som något utöver det normala med sina fräscha ytskikt och nylagda trägolv som genomgick en renovering under 2017. Bostaden har genomgående neutrala färgval som gör det enkelt att sätta sin egen prägel direkt vid inflyttning. Den öppna planlösningen i vardagsrummet bjuder in till umgänge på ett optimalt sätt. I anslutning till det ljusa vardagsrummet når ni med enkelhet balkongen. Både badrummet och WC är i helkaklade utföranden i ljusa kulörer. Andra fördelar som bör uppmärksammas är att du smidigt tar dig upp till vindsförråd och tvättstuga i samma huskropp och att bredband från ComHem (100/10) via fiber ingår i månadsavgiften. Vidare i månadsavgiften om 4661 kr ingår även värme, vatten samt kabel-TV med dess grundutbud.

Bostadsrättsföreningen Norrgården äger fastigheterna Norrgården 1 och 4 och de är belägna på Tokarp i Jönköping. Fastigheterna sträcker sig utmed Lovisagatan och har adresserna Lovisagatan 101-209. Byggnader består av totalt 107 lägenheter med en total bostadsyta om hela 9 985 kvadratmeter. Brf Norrgården är en välskött och stabil förening med mycket god ekonomi och låga avgifter. Föreningen tillhandahåller bland annat tvättstuga, cykelrum, gym, föreningslokal samt pingisrum. Föreningen har också ex antal parkeringsplatser samt garageplatser där det första alternativet med stor sannolikhet går att ordna omgående. Dessutom finns en lekplats och gästparkeringar. Finns möjlighet att hyra övernattningsrum för 100 kronor. Upprustning av ventilationssystem 2017-2018. Utemiljön i området och lekplatserna är upprustade. Balkongerna renoverades 2013.

Här bor du vid ett av Tokarps trevligaste lägen - bara ett stenkast från förskola! Med en kort promenad når du Gräshagen där du har både pizzeria och matbutik. Med en längre cykeltur är vid Jönköping city.

Välkomna till ett av Jönköpings mest populära områden bland barnfamiljer. Vi ses på visningen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping