Rorgängargatan 3

Stockholm Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4,5 rum
Boarea
96 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2002
Förening
BRF Innanhavet 1
Om föreningen
Avgift
6 215 kr/mån
Driftkostnad
8 604 kr/år
Pris/m²
57 240 kr/m²
Antal besök
3 450
Dagar på Hemnet
5

• Stor uteplats om ca 30 kvm i sydväst
• Takhöjd om ca 2,9m
• Lugnt läge på återvändsgata

Varmt välkommen till denna rymliga fyra och en halva som ligger i ett lugnt gårdsläge. Bostaden präglas av en enorm uteplats som utökar lägenhetens boarea med en tredjedel under sommarhalvåret. Här bor man i en bra förening med gym, övernattningslägenhet/festlokal och en mysig innergård, perfekt för barnfamiljen.

Vardagsrummet och köket i öppen planlösning är lägenhetens hjärta där de härliga fönsterpartierna bidrar till en känsla av rymd och ljus. Denna känsla förstärks ytterligare tack vare den generösa takhöjden. Här finns gott om plats för en stor soffgrupp där hela familjen kan samlas för trevliga myskvällar. Köket är mycket väldisponerat med perfekta förvaringsmöjligheter och arbetsytor där det ryms en matplats invid fönsterpartier som vetter ut mot uteplatsen.

I direkt anslutning till hallen nås bostadens sovrum som är belägna i ett ostört läge avskilt från de sociala ytorna. I hallen finns en gästtoalett som är helkaklad samt ett rymligt badrum som är utrustat med badkar och golvvärme för extra vardagslyx.

Lägenheten är lugnt belägen och omgiven av vacker och rogivande grönska. En privat oas vid populära Ekbacken för dig att samla lugn och energi. På gården finns ett fristående hus om två våningar som inrymmer tvättstuga, växthus, gemensamhetslokal/festlokal samt ett gym. Då merparten av husets väggar är av glas blir utsikten mot Ekbacken fantastisk årets alla årstider. Föreningen har dessutom kolonilotter med möjlighet för uthyrning till föreningens medlemmar.

Detta är verkligen en lägenhet ni inte vill missa, så spara ned tiden så ses vi på visningen.

Områdesbeskrivning:
I populära Rorgängargatan bor du med ett utmärkt läge med närhet till stadens stora utbud och puls men med lugnet runt hörnet med härliga promenadstråk som sträcker sig längs med kajen och vattnet.

Kommunikationerna i området är mycket bra, buss 71 går mellan Jarlaberg och Slussen med stopp vid både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. På behagligt avstånd finns både tvärbanan, som går mellan Sickla udde och Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen, och Saltsjöbanan, som går mellan Saltsjöbaden och Slussen. Dessutom trafikerar den lokala färjan M/S Lotten mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

För den friluftsintresserade kan man vintertid åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

  • 25
    okt
    Sön 25 okt kl. 12:00–12:45
    Föranmäl er (genom att klicka på knappen "anmäl intresse" på vår hemsida) med hänsyn till Covid-19 så vi kan hålla reda på antalet visningsdeltagare
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.