Nyproduktion

Sanatorieskogen 13

Adolfsberg, Örebro Se på karta

2 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Byggår
2020
Avgift
5 750 kr/mån
Pris/m²
26 500 kr/m²
Nyproduktion

Äntligen släpps Adolfsbergs Gröna Pärla! Ett modernt och högkvalitativt boende i vacker omgivning med intressant historia.

Lägenhetsväljaren:
http://bostad.visualspace.se/sanatorieparken

De gemensamma nämnarna för lägenheterna i Sanatorieparken är ljus och luft . Takhöjd på 2,70, öppen planlösning och fönster i era väderstreck skapar en härlig rymd och gör att lägenheterna känns inbjudande. En annan detalj som bidrar till att lägenheterna upplevs som så välkomnande, är att du ser rätt ut till den generösa balkongen eller uteplatsen så fort du klivit innanför tröskeln.

Den stora parken är områdets naturliga mötesplats. Kanske vill du odla egna blommor, grönsaker och färska kryddor? Eller varför inte njuta en eftermiddag i orangeriet med någon du tycker om?

Utvändigt får husen putsad fasad med träinslag vid de rymliga balkongerna. Lägenheterna präglas av naturliga material och har ekparkett i samtliga rum utom i våtutrymmena. Där sätter vi genomgående kakel och klinker. Även entréerna får klinkergolv innanför ytterdörren.

Badrummet har hög standard redan i sitt grund- utförande. Från de klinkerbeklädda golven sprider sig en skön komfortvärme och väggarna är kaklade. Många små men viktiga detaljer - som handdukstork, vikbara duschväggar, överskåp
och bänkskiva där du kan vika din tvätt - gör vardagen enklare. I enrummarna finns kombinerad tvättmaskin och torktumlare. I de större lägenheter är dessa maskiner separata.

Sanatorieparken är en plats skapad för gemenskap, harmoni och livskvalitet. Trots att det är så nära till det mesta, kan du lämna dagens stress bakom dig när du färdas den korta sträckan genom tall- skogen. Strax öppnar sig skogen och du kommer in i en ljus och lummig park. Här, intill det vackra sanatoriet från sekelskiftet, skapar vi ett unikt boende i moderna lägenheter.

Sanatoriet, som ritades av stadsarkitekt Magnus Dahlander, renoveras nu med varsam hand och ger plats för nya bostäder. Intill den nationalromantiska tegelbyggnaden bygger BJC Group fyra punkthus med 52 moderna, öppna och välkomnande lägenheter. Välj mellan 1:or, 2:or, 3:or och 4:or med planerad in flyttning 2020.

Byggnaderna i Sanatorieparken bildar en öppen båge med den gröna tallskogen som närmaste granne. Här finns gott om plats för promenader, lek och motion. Inne på gården möter du dina grannar i den öppna parken, i områdets sällskapsytor eller över en kopp kaffe i orangeriet.

Sanatorieparken är utvecklad av BJC Group, ett företag med säte i Örebro och Göteborg. BJC Group har ända sedan starten för drygt 25 år sedan, präglats av ett hängivet kvalitets- tänkande och omtanke om små saker som gör stor skillnad för de boende. Byggnader och lägenheter från BJC känns igen på sin minnesvärda arketiktur, extra takhöjd, omsorgsfulla materialval och generösa balkonger. Och om du en dag flyttar in, kommer du med tiden att märka hur gediget hela huset är byggt.

Om du kommer från centrala Örebro och sväng- er höger strax e er att du passerat Brunnsparken, ICA-butiken, Brunnsskolan och förskolan Skutan, kommer du till Sanatorieparken.
från din ytterdörr. Via samma busshållplats når du även till både tandläkare och vårdcentral - om du inte väljer att gå förstås. Det är en promenad på knappa fem minuter.
Få bostäder i Örebro ligger så lugnt och inbäddat i grönska som Sanatorieparken - ändå är det nära till allt du behöver. Adolfsbergs centrum är några hundra meter bort, du har knappa 5 km in till centrala Örebro och en ännu k

Läs mer om bostaden
Lejons Mäkleri