Sibeliusgången 40,

Akalla, Stockholm Se på karta

1 695 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93,2 m²
Våning
9 av 9, hiss finns
Byggår
1975
Förening
HSB BRF Porkala nr 249 i Stockholm
Om föreningen
Avgift
5 505 kr/mån
Pris/m²
18 187 kr/m²
Antal besök
2 619
Dagar på Hemnet
13

Ett renoveringsobjekt du inte vill gå miste om. Ta chansen att skapa ditt drömboende högst upp i huset på nionde våning, med en inglasad balkong och en magisk utsikt som bara måste upplevas! Hörnlägenhet med stort och härligt ljusinsläpp och välplanerade kvadratmetrar, här är möjligheterna många!
Lägenheten är belägen i ett optimalt läge med närhet till allt du behöver, en minut bort når du Akalla centrum som erbjuder så som matbutiker, restauranger, pubar, service, natur och bra kommunikationer.

För den aktiva har du ishall, badhus och en fotbollsplan ett stenkast bort, du är även granne med det natursköna Järvafältet som skänker vacker grönska och harmoni med alla härliga promenadslingor och fina cykelvägar. Intill området finner du Akalla by med sina fina gamla gårdar, fritidsverksamhet, minigolfbana och 4H gård.

Populära handelsplatsen Barkarby ligger endast 6 minuters bussfärd ifrån och Kista når du på 3 minuter med tunnelbanans blå linje, vill du känna citylivets puls tar det ca 20 minuter in till City.
Känn vardagslyxen när du bor med närhet till allt du behöver, och lite till!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sollentuna