Scoutgatan 8

Almedal/Johanneberg, Göteborgs kommun Se på karta

5 095 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 7, hiss finns
Byggår
2023
Förening
BRF Krokslätts Terrasser
Om föreningen
Avgift
4 949 kr/mån
Driftkostnad
5 760 kr/år
Pris/m²
59 941 kr/m²

Välkommen till din nya lägenhet! Denna fantastiska nyproducerade fyrarumslägenhet är perfekt för dig som söker det ultimata boendet. Här kan du njuta av en modern och stilren design som kombinerar elegans med funktionalitet.

De fyra rummen ger dig gott om utrymme att skapa ett personligt hem. Lägenheten har stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en rymlig känsla. De öppna ytorna i kök och vardagsrum är perfekta för de sociala sammanhangen och bjuder in till en härlig livsstil. Härlig balkong i anslutning till vardagsrummet gör det hela ännu bättre.

I det här hemmet kan du välja att inreda de mindre rummen som sovrum alternativt som hemmakontor, vad som passar dig bäst. Vardagen underlättas av dubbla badrum vilket gör att du förmodligen aldrig behöver vänta på att använda badrummet. Ytterst bra förvaring i skjutdörrsgarderob och flera garderober.

Beläget i en attraktiv växande stadsdel, har du också tillgång till ett bra utbud av butiker, restauranger och gym. Med närhet till kollektivtrafik kan du enkelt ta dig runt i staden och upptäcka allt den har att erbjuda.

Välkommen hem till din drömlägenhet – boka en visning idag!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum

Kontakta mäklaren

Henric Gillner

Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
Mäklare Henric Gillner, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Centrum
0704-333874