Åsgatan 79A

Alsike, Knivsta Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Par-/kedje-/radhus
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
107 m²
Uteplats
Ja
Förening
BRF BoKlok Ekorren
Om föreningen
Avgift
5 079 kr/mån
Driftkostnad
37 476 kr/år
Pris/m²
27 991 kr/m²

Tänk dig att vakna och gå ut på den insynsskyddade framsidan för att ta dagens första kaffekopp samtidigt som du njuter av solens strålar. Från tidig morgon till kväll har detta fina hörntomts radhus bästa solläge. Tomtens placering ger framsidan sol från tidig morgon och baksidan kvällssol att njuta av. Som boende i detta hus kan man under sommarmånaderna verkligen kan njuta av altanen, tomten med odlingsmöjligheter och närområdet. För att sedan på vinterhalvåret underhålla sig med både skridskoåkning, pulkabackar och längdskidåkning i närområdet.

Huset är genomtänkt och smakfullt in i minsta detalj vilket bland annat har resulterat i ett stort vardagsrum med planlösning mot matsalsdelen och köket. Från vardagsrummet finns utgång till den trädäckade altanen samt trädgården som sträcker sig runt hörnet och ut mot allmänningen. Entréplan har ett härligt ljusinsläpp tack vara den öppna planlösningen och de många fönsterna som vetter mot olika väderstreck. På entréplan finns även ett badrum med tvättpelare samt rymligt klädförråd. Den övre våningen erbjuder badrum och hela tre sovrum varav ett med tillhörande walk-in-closet. Bostaden har även bra med förvaring i det isolerade förrådet på framsidan. I avgiften ingår bredband, kabel-tv och parkeringsplats!

Det bästa av allt kanske ändå är läget. I trädgården kan man njuta av det helt ostörda läget då tomten gränsar först till allmänningen med öppna gröna fält och ett litet skogsområde lite längre bort.

Från bostaden har man nära till flertalet skolor och förskolor och en kort promenad bort finns konstgräsplan för fotboll och härliga pulkabackar. Närhet till Närlivs och en pizzeria. Coop har öppnat en butik i Alsikes norra del. Inne i centrala Knivsta hittar du även bl.a. ICA kvantum, Willys, apotek, systembolag, frisörer, optiker, blomsterhandel och ett antal mindre butiker, samt restauranger, caféer och pubar. Till Uppsala tar man sig på ca 20 minuter och till Knivsta centrum på ca 5. Till Stockholms centralare delar tar man sig på en knapp timme om man väljer bilen, och tar man tåget från Knivsta station tar det en dryg halvtimme.

Som mötesplatser för dem som vill leka av sig fungerar såväl lekplatser som hundrastgårdar.
Röra sig kan man också göra på kommunens friskvårdsanläggningar Centrum för idrott och kultur (CIK, Hälsohuset med simhall och Alsike sporthall vid Alsike skola. Fler möjligheter till motion finns på gymmen WE och Raw Motion, via utomhusträning med Turners Military Fitness, eller i kommunens elljusspår, skidleder, mountainbike-bana, BMX-bana eller konstgräsplan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala