Folkparksvägen 182

Älvsjö Solberga, Stockholm Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
91,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
2006
Förening
BRF Korstörnet
Om föreningen
Avgift
4 785 kr/mån
Pris/m²
42 568 kr/m²
Antal besök
1 774
Dagar på Hemnet
9

Sällan till salu i populär förening med pool, bastu och gym! Välplanerad fyra byggd 2006. Stor inglasad balkong i härligt solläge ut mot gård. Innanför dörren möts du av en ljus hall som öppnar upp mot vardagsrummet och köket. Här bor ni perfekt i en toppfräsch lägenhet med en underbar balkong ut mot gård! De tre sovrummen gör att lägenheten lämpar sig ypperligt för familjen. Lägenheten har genomgående ljusa materialval med ekparkett och mycket ljusinsläpp. Gott om förvaring med platsbyggda garderober, en stor klädkammare och tillhörande källarförråd. I föreningen finns det dessutom tillgång till pool, bastu, gym, festlokal samt övernattningslägenhet. Föreningen har en riktigt bra och informativ hemsida på: https://brfkorstornet.bostadsratterna.se/

*Anmäl intresse för närvaro på visningen. Riktlinjer för visning - För att du inte ska riskera att missa inbjudan till en eventuell förvisning samt att vi ska minska köbildning, vänligen anmäl ditt intresse genom att boka din närvaro via Notars hemsida under "visning & kontakt" och sedan "boka online". Besökare som har bokat närvaro får förtur och ej bokade besökare får snällt vänta på sin tur. Vi kommer maximalt ha 4st sällskap samtidigt närvarande inne på visningen.

Lägenheten ligger endast ett par minuter ifrån Älvsjö centrum med butiker, vårdcentral, BVC, apotek, bibliotek, gym och Coop med stort sortiment. Här finner ni även populära restauranger som Texas Longhorn, Grappolo D'uva, Subway mm. En stor Willysbutik ligger även vid Älvsjömässan. På Älvsjö torg byggdes även Stockholms första parkeringshus för cyklar, vilket är perfekt för den som åker kommunalt till jobb.

Även Västberga handel ligger på bekvämt avstånd från lägenheten med bra utbud av butiker såsom Stora Coop, JYSK, Rusta och Systembolaget. Kommunikationerna är goda och med pendeln ifrån Älvsjö centrum tar det endast 9 minuter till Stockholm central.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Andreas Rosenberg

Notar
Mäklare Andreas Rosenberg, Notar
0709-997921
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets mäklarkedja

Guldhemmet 2019

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 29
  nov
  Idag kl. 12:00–13:00
  Söndagsvisning - Boka din närvaro på visningen!
 • 30
  nov
  Imorgon kl. 18:00–18:30
  Måndagsvisning - Boka din närvaro på visningen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.