Prästgårdsgränd 12, 1 tr

Älvsjö, Stockholm Se på karta

3 695 000 kr

Visa bud Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
93 m²
Balkong
Ja
Byggår
1985
Förening
BRF Prästgårdsgränd 8-18
Om föreningen
Avgift
4 589 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
39 731 kr/m²

ETT STENKAST TILL ÄLVSJÖ CENTRUM! Här finner ni en modern, stilren och mycket välplanerad fyra i expansiva Älvsjö. Lägenheten är totalrenoverad 2016 med nytt kök, nytt badrum, ny wc, nya golv och ytskikt i samtliga rum samt ny belysning med dimbar LED i flera rum. En genomgående hög standard från start till mål. En stilren och tidlös finish med obegränsade stylingmöjligheter. Fönster i två väderstreck tillsammans med den ljusa interiören medför att lägenheten upplevs som väldigt ljus och luftig och som pricken över i:et finns även en inglasad balkong. Dessutom utmärkta förvaringsmöjligheter i en klädkammare och flera garderobssystem med skjutdörrar. Golvbeklädnaden utgörs av fint parkettgolv i valnöt i vardagsrum och de tre sovrummen samt snyggt klinker i hall, kök och badrum.

Älvsjö är ett expansivt och barnvänligt område med närhet till natur och vatten. Bebyggelsen är blandad, här finns allt från villor och radhus till flerfamiljshus från 1980-talet och nyproducerade fastigheter. Från Älvsjö Station går pendeltåg in till city på tio minuter och bussar avgår åt alla väderstreck. Det finns även direkttåg till Arlanda och Uppsala. På sikt ska tvärbana och tunnelbana anslutas till vilket gör området än mer attraktivt.

Runt hörnet finns flera restauranger, bland annat Aloë som fått en Michelin-stjärna för sin utsökta mat. På Thelins eller Vivels kan ni njuta av en cappuccino och en dammsugare. Älvsjö konditori har det ljuvliga helgbrödet eller födelsedagstårtan. Hos Marie kan du klippa dig inför helgen. Om du behöver köpa fredagsblommor är Älvsjö Blomsterhandel ett bra tips, de har alltid livfulla blommor till bra priser. Barnen kan gå på förskola hos Solängen eller grundskola på Internationella Engelska Skolan eller Långbrodalsskolan. Träna gör du bäst på SATS eller Puls & Träning någon minut bort. Du kan även träna bjj på Kristallvägen eller ta en löptur i Solbergaskogen.

Med det här hemmet följer en livsstil fullt av möjligheter med på köpet!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö