Prästgårdsgränd 13, Accepterat pris!

Älvsjö, Stockholms kommun Se på karta

4 900 000 kr

4 495 000 kr +9 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
99 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
1985
Förening
BRF Prästgårdsgränd
Om föreningen
Avgift
4 957 kr/mån
Pris/m²
49 495 kr/m²

*Topprenoverad
*4 rum samt kök
*99 kvm

ETT STENKAST TILL ÄLVSJÖ CENTRUM! Här finner ni denna fantastiska samt renoverade 4:a mitt i expansiva Älvsjö. Generösa umgängesytor, kök med matplats, rymliga sovrum och suveräna förvaringsmöjligheter. Stora fönsterpartier som ger ett bra ljusinsläpp och som pricken över i:et finns en härlig balkong. Balkongen rymmer plats för bord, stolar och växter som hör sommaren till. Belägen på våning 2 i huset och det finns hiss att tillgå.

Älvsjö är ett expansivt och barnvänligt område med närhet till natur och vatten. Bebyggelsen är blandad, här finns allt från villor och radhus till flerfamiljshus från 1980-talet och nyproducerade fastigheter. Från Älvsjö Station går pendeltåg in till city på tio minuter och bussar avgår åt alla väderstreck. Det finns även direkttåg till Arlanda och Uppsala. På sikt ska tvärbana och tunnelbana anslutas till vilket gör området än mer attraktivt.

Runt hörnet finns flera restauranger, bland annat Aloë som fått en Michelin-stjärna för sin utsökta mat. På Thelins eller Vivels kan ni njuta av en cappuccino och en dammsugare. Älvsjö konditori har det ljuvliga helgbrödet eller födelsedagstårtan. Hos Marie kan du klippa dig inför helgen. Om du behöver köpa fredagsblommor är Älvsjö Blomsterhandel ett bra tips, de har alltid livfulla blommor till bra priser. Barnen kan gå på förskola hos Solängen eller grundskola på Internationella Engelska Skolan eller Långbrodalsskolan. Träna gör du bäst på SATS eller Puls & Träning någon minut bort. Du kan även träna bjj på Kristallvägen eller ta en löptur i Solbergaskogen.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö

Kontakta mäklaren

Arber Ismajli

Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
Mäklare Arber Ismajli, Fastighetsbyrån Hägersten/Älvsjö
0707108595
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas