Kyrkängesvägen 8H

Ängarna/Tegefors, Åre Se på karta

2 595 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
77 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Ängsvallen 3
Om föreningen
Avgift
3 563 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
33 701 kr/m²
Antal besök
2 734
Dagar på Hemnet
11

Välkommen till ett av de bästa lägena i Ängsvallen med ett högt läge och utsikt över Renfjället och älven i söder. Från entréaltanen med plats för bord och stolar njuter du av frukostkaffet i morgonsolen och utsikt över skidbackarna i Åre. Mycket trevlig och genomtänkt fyra med allrum och kök i söderläge och stora fönsterpartier samt utgång till rymlig balkong. Lägenheten har tre sovrum, badrum med kombimaskin samt bastu och det finns även gästtoalett samt klädkammare. Genomgående golvvärme via bergvärme ingår i månadsavgiften vilket även parkering med motorvärmaruttag gör.

Lägenheten passar lika bra för permanent- som för fritidsboende och säljs omöblerad. Tillträde den 30 mars.
Bilderna är från en spegelvänd lägenhet med samma planlösning. Utsiktsbilderna är från den faktiska lägenheten som är till salu.

Området Ängsvallen ligger med gångavstånd till Tegeliften och nedanför området stannar lokalbussen flera gånger dagligen som trafikerar sträckan Duved-Åre.
Tegefjälls carvingbackar och skogsåkningen ligger högt på listan över Åres skidåkning. Gångavstånd även till Tegetornet med restaurang och busshållplats för skidbussen som tar dig in till Åre. Här finns under vintern även butik och reception.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors i Åre

Kontakta mäklaren

Cecilia Edfeldt Jigstedt

Bjurfors i Åre
Mäklare Cecilia Edfeldt Jigstedt, Bjurfors i Åre
070-666 28 70