Storgatan 98d

Ängelholm Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 4, hiss finns ej
Avgift
4 254 kr/mån
Driftkostnad
7 428 kr/år
Pris/m²
23 660 kr/m²

Välkomna till en mycket fin totalrenoverad bostad på Storgatan 98d i en otroligt välskött bostadsrättsförening med låg månadsavgift, där dessutom både fiber, IP Tv och telefoni ingår samt abonemangskostnaden för el. Lägenheten har de senaste åren blivit smakfullt renoverad med tidlösa materialval och hela hemmet är väldigt inbjudande och modernt. Här kan ni flytta rakt in utan att behöva lägga vare sig tid, möda eller pengar på kostsamma renoveringar.

Bostaden erbjuder en ljus och inbjudande hall med god plats. Ett snyggt fräscht och modernt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och god plats för middagsgäster! Badrummet är helkaklat med dusch och tvättmaskin. Därtill finns separat gästtoalett. Samlingspunkten i lägenheten blir det stora vardagsrummet och vidare ut till balkongen. En härlig balkong med utsikt mot föreningens grönskande innergård och ut över takåsarna. I lägenheten finns tre sovrum som är placerade mellan kök och vardagsrum.

Föreningen har en gemytlig och lummig trädgård. Det finns utemöbler på olika platser i trädgården och även plats för egen grill för sköna sommarkvällar.

Läget är helt fantastiskt, utanför porten är det lugnt och skönt. Samtidigt finns stadens puls på gångavstånd och redan runt hörnet hittar ni allt som ens vardag kan tänkas behöva. För er som har barn så finns det flera förskolor på promenadavstånd. För de lite äldre barnen finns Rebbelberga skola och Kungsgårdsskolan, även dessa på promenadavstånd.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Ängelholm