Åre Strand 3A1, vecka 13

Åre, Åre kommun Se på karta

295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andelsboende
Antal rum
4 rum
Boarea
111 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
2005
Avgift
358 kr/mån
Pris/m²
2 658 kr/m²

Lägenhet bestående av huvudlägenhet och studio med vy mot både Åreskutan, Renfjället och Åresjön. Andelsrätten gäller för v 13.

Lägenheten är på 111 kvm fördelat på totalt 4 rum, varav 3 sovrum, allrum med eldstad, kök samt tre toaletter. Två badrum varav den ena med bastu. Ett av rummen är en studio med egen ingång, eget badrum, pentry och kan nyttjas självständigt. Studion har även en egen uteplats med eldstad. Totalt antal bäddar i lägenheten är 6st men tack vare bäddsoffan finns möjligheten till 8st bäddar.

Lägenheten har ett fantastiskt läge mot Åresjön och nära till Holiday Club, tågstation och Åre torg samt gångavstånd till Åres liftsystem. Närhet till restauranger, längdåkning och äventyrsbad. Lekplatser finns i området. Som medlem i BRF Åre Sjö 1 ges ägarrabatt 10-50% på Holiday Clubs utbud av aktiviteter och restauranger.

Som medlem i Holiday Club Ownership har ni flera fördelar. Andelen, den egna veckan, kan antingen nyttjas av er själva, hyras ut eller om bytas mot annat boende i andra länder om den ansluts till RCI. RCI är en av världens största bytesorganisationer och skulle den här andelen anslutas till RCI får den ett poängvärde av 86 000 + 20 000 för studion.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Åre

Kontakta mäklaren

Erik Olofsson

Svensk Fastighetsförmedling Åre
Mäklare Erik Olofsson, Svensk Fastighetsförmedling Åre
070-369 10 30