Ytterstmyrvägen 23C

Åre - Sadeln, Åre kommun Se på karta

4 950 000 kr

5 300 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
76 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Sadelbyn 2
Om föreningen
Avgift
4 656 kr/mån
Driftkostnad
3 384 kr/år
Pris/m²
65 132 kr/m²

Toppläge i attraktiva Sadelbyn med ski in ski out. Lägenhetens dörr ligger 50m intill pisten Fröåsvängen som tar dig ner till Sadelexpressen och vidare ut i hela Åres skidsystem. Lägenheten ligger även inom gåavstånd till till Björnens skidskola och till längdspår Åre XC Arena med spår av olika längder 1,3,5,10,15 km. På sommaren finns mountainbike spår i skogen bakom huset och leder för vandring i skogen eller för bestig av Totthummeln direkt från huset.

Denna välplanerade bostad ligger på toppvåningen i huset, som är en trappa upp från gatuplanen. En lägenhet i översta våningen på en skidort är tystare eftersom det inte går att höra grannar springa ovanför, det är som musik för öronen, eller snarare avsaknaden av ljud för öronen!

Lägenheten erbjuder stor balkong i härligt söderläge, vy mot Renfjället, Åresjön, backarna och den underbara naturen. Bostaden består av allrum och kök i öppen social planlösning med braskaminen som den självklara samlingspunkten efter en dag till fjälls. Bostaden erbjuder totalt tre sovrum samt två fina badrum och är utrustad med golvvärme, dusch, wc, handdukstork, pjäxtork, inbyggda möbler, garderob och kommod. Det större badrummet har dessutom bastu med utsikt mot Åresjön samt tvättmaskin. Genomgående golvvärme i hela bostaden.

Skidförråd med låsbart ägarförråd finns i markplan. Till bostaden hör en uppmärkt parkeringsplats med motorvärmare, en elbilsladdare kan även installeras om man skulle välja det.

Bostaden är fri från uthyrningsavtal men för den som vill hyra ut finns möjlighet till goda hyresintäkter.

Varmt välkommen till ditt nya fjällboende!

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Micke Frisk, Husfoto
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre

Kontakta mäklaren

Monica Norberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
Mäklare Monica Norberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Åre
0702-536060