Kommande

Storgatan 82B

Arenastaden, Växjö kommun Se på karta

3 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Nej
Våning
9 av 15, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF ICON Växjö 1
Om föreningen
Avgift
4 533 kr/mån
Driftkostnad
23 340 kr/år
Pris/m²
32 950 kr/m²
Kommande

Välkommen till denna bostadsrättslägenhet belägen i spännande Icon. På 9:e våningen finner man detta boende om 100 kvadratmeter som erbjuder ett smart planerat boende som kombinerar omsorgsfullt utvalda detaljer med härliga umgängesytor och fina ljusinsläpp. Lägenhetens färgval och det ljusa enstaviga parkettgolvet ger en stilren känsla i bostaden. Den privata sfären är avskilt belägen med de tre sovrummen i samma del. Genomtänkta lösningar så som bra förvaring och två badrum, varav ett med tvättmöjlighet, ger en bekväm boendemiljö.
Här bor man mitt i Arenastaden, i Icon, ett Placemakingprojekt där hela området har attraherat såväl bostadsägare, näringsliv och Idrottsaktiviteter. I närliggande område finns I11 handelsplats, Grand Samarkand, I11 Företagsstad och goda bussförbindelser. Dessutom finns härlig natur ett stenkast bort med Bokhultet, Bergundasjön och Sundet som rogivande rekreationsmiljö.
Ett bekvämt boende i toppklass med unik service och pulserande miljö där föreningen tillåter både privatpersoner och juridiska personer som ägare.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Växjö

Kontakta mäklaren

Toni Ringberg

Bjurfors Växjö
Mäklare Toni Ringberg, Bjurfors Växjö
073-500 05 81

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.