Kronetorps Allé 31 A

Arlöv, Burlöv Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
79 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 4, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Allén 1 i Kronetorp
Om föreningen
Avgift
4 698 kr/mån
Driftkostnad
10 810 kr/år
Pris/m²
25 253 kr/m²

Välkommen till Kronotorps Allé 31 A!
Här finner du en underbart ljus lägenhet med parkettgolv som löper sömlöst genom lägenheten och vita väggar. Den öppna planlösningen skapar rymd samtidigt som den gör vardagslivet enkelt genom sina smarta förvaringsmöjligheter. Den öppna känslan förstärks av den fina takhöjden på 270 cm och de generöst tilltagna fönstren vid matplatsen.

Kliver du ut på den inglasade balkongen så kan du välja att öppna upp på de ljuvligaste varmaste dagarna eller dra igen när kylan börja krypa på, oavsett så bjuder balkongen på en vacker vidsträckt utsikt över Möllan som slår oavsett årstid och väder.

Bostaden är belägen i ett område där det satsas mycket just nu och som ständig är under utveckling! Trots den pågående utvecklingen finns det redan idag köpcentrum, barnomsorg och lekparker i närområdet. För den som tycker om att njuta av naturen hittar du den fina Kronotorpsparken runt knuten eller varför inte besöka den lummiga bokskogen på en avkopplande promenad? Trivs du bättre vid stranden så ligger Mölla strand en kort bilfärd bort.

Varmt välkommen att besöka denna pärla på en visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB