Nyproduktion

Årsta Skolgränd 10

Årstaberg, Stockholm Se på karta

7 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Byggår
2022
Planerat tillträde
Våren 2022
Förening
BRF Vélo 1
Om föreningen
Avgift
5 537 kr/mån
Pris/m²
66 620 kr/m²
Nyproduktion

Genomgående 4:a med social planlösning, balkong om 12 kvm och två badrum. Möjlig 5:a.

Planlösningen är öppen och social, och fönster i tre olika väderstreck ger härligt ljusinsläpp i bostaden. Den stora balkongen bidrar med ytterligare rymd och blir en förlängning av vardagsrummet och köket.

Lägenheten är praktiskt utrustad med två entréer i vinkel. I hallen finns även två garderober och kapphylla, som ger gott om förvaring.

Det finns tre sovrum, varav ett med praktiska garderobslösningar och närhet till lägenhetens rymliga klädkammare. De båda badrummen har dusch, wc och handfat. Det större badrummet har även tvättmaskin och torktumlare.

Köket, som är bostadens hjärta, ligger i anslutning till matplatsen vardagsrummet. Detta blir en naturlig att samla familj och vänner på. Köket är utrustat med kyl, frys, ugn, induktionshäll, diskmaskin samt inbyggd mikrovågsugn.

Kommunikationerna, med både buss, tåg och tvärbana, är otroligt smidiga. Dessutom är det cykelavstånd både till naturen och stan. Utöver din egen balkong har du tillgång till två gemensamma takterrasser som rymmer många sällskap samtidigt och en innergård som är större och ljusare än de flesta. I föreningen finns även cykelverkstad och garage.

Läs mer om bostaden