Kommande

Hillerödsgränd

Ärvinge, Stockholms kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
127,5 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Byggår
2000
Förening
BRF Kista Ängar 2
Om föreningen
Avgift
7 390 kr/mån
Pris/m²
29 765 kr/m²
Kommande

Nu har du tillfälle att köpa en unik bostad som sällan är till salu. Söker du det lilla extra är denna bostaden för dig. Inbjudande och ljusa 4 rum och kök om 127 kvm på en av Ärvinges mest attraktiva adresser. Lägenheten är i original 6 rum och kök som sedan gjorts om. Lägenheten har en väl tilltagen och inglasad balkong, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, stora fönsterpartier, lugnt läge och är inte minst del av en välskött förening där det mesta ingår i avgiften. Till bostaden tillhör två källarförråd.

Bostaden erbjuder en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter och ett stort vardagsrum med gott om plats för möblering och sällskapsytor. Vidare finns ett fint kök med gott om förvaring bakom skåpsluckorna som går fint ihop med bänkskivan. Från köket når du den inglasade balkongen. Tre rymliga och mysiga sovrum. I bostad finns två badrum varav ett av de med en egen tvättstugedel.

Byggnaden byggdes år 2000 och erbjuder en modern boendestandard i sina moderna fastigheter. Här bor du lugnt i Ärvinges yttre kvarter med Ursviksskogen och Järvafältet som granne. Här finns trevliga promenadstråk, utegym och kolonilotter på promenadavstånd.

Varmt välkomna till Hillerödsgränd önskar Abbe Karakus, din lokala mäklare i Kista!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Kista

Kontakta mäklaren

Abbe Karakus

HusmanHagberg Kista
Mäklare Abbe Karakus, HusmanHagberg Kista
0704-180 019

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.