Kolgillaregatan 6B

Avesta, Avesta kommun Se på karta

999 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
88,1 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
BRF Gullvivan
Om föreningen
Avgift
4 643 kr/mån
Driftkostnad
5 748 kr/år
Pris/m²
11 339 kr/m²

Med ett centralt läge & i ett trevligt område finner vi denna topprenoverade gavellägenhet med en inglasad balkong! Ljus lägenhet belägen på andra våning med fönster åt två olika håll. Perfekt för den stora familjen eller de som behöver mer utrymme. En finrenoverad lägenhet att bara ställa in möblerna och flytta in.
Rymligt vardagsrum med fönster åt två olika håll och plats för soffgrupp och vitrinskåp. Sovrum ett, härifrån når du den inglasade balkongen med utsikt över den gemensamma gården och lekplatsen. Nyrenoverat kök från IKEA med diskmaskin, separat matrum med plats för upp till 6 personer. Nyrenoverat badrum/WC, förbered för tvättmaskin! Två sovrum, varav två med garderober. I månadsavgiften ingår VA, uppvärmning, TV, internet och el (fasta avgiften 110 kr/mån). Hjärtligt välkomna på visning!

Det är alltid attraktivt att bo centralt, nära all mångsidig samhällsservice som en stad av Avestas storlek erbjuder. Det är promenadavstånd till stora livsmedelsbutiker, förskolor och skolor, bibliotek och badhus. Dessutom händer det mycket i Avesta stadskärna den närmaste tiden. Dagens centrum ska förtätas, har kommunen bestämt, och byggas ihop med Koppardalen, det gamla industriområdet. Ner mot Dalälven blir det nya bostäder, kontor, restauranger och offentliga mötesplatser som höjer människors livskvalitet. Du som bor i centrum har ändå nära till vacker natur och rogivande vandringsstråk. Älvpromenaden löper från Gamla Byn och ända ner till Krylbo och sedan tillbaka igen på andra sidan älven, förbi Avesta golfbana. Verket & Avesta Art är ett interaktivt museum och konsthall nere vid Koppardalen – en spännande mix av historia, konst och modern teknik. Det är en extra trygghet att Avesta lasarett finns endast 2 km bort från stadskärnan. Köpcentret Dalahästen når du med bil på högst 5 minuter. Och Stockholm och hela region Mälardalen ligger inom bekvämt räckhåll. Tåget till Arlanda exempelvis tar inte mer än en dryg timme.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta

Kontakta mäklaren

Ibra Ibrahimi

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
Mäklare Ibra Ibrahimi, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Avesta
0721807984

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.