Nyproduktion

Stockholmsvägen 131

Bålsta, Håbo kommun Se på karta

3 550 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
124 m²
Biarea
18 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 5, hiss finns
Förening
BRF Snytan 1
Om föreningen
Avgift
5 103 kr/mån
Pris/m²
28 629 kr/m²
Nyproduktion

Antal rum: 1-4 rum
Boarea: 39 - 142 kvm
Priser från 1.495.000 - 3.550.000 kr
Avgift från 2.250 - 5.103 kr/mån.
Tillträde: Prel. Q3-Q4 2023
Värme och vatten ingår i avgiften

Till lägenhetsväljaren: https://view.wec360.com/invict-properties/balsta-port

FÖRSÄLJNINGSPROCESSEN:
Steg 1: SÄLJSTART: Först till kvarn principen gäller. Välj er bostad och kontakta ansvarig mäklare antingen via email eller telefon.
Steg 2: FÖRHANDSVATAL: När ni har valt en bostad så tecknar vi ett förhandsavtal och ni betalar in en bokningsavgift på 20.000 kr.
Steg 3: UPPLÅTELSEAVTAL: Ca 3-6 månader innan tillträdet skriver vi på ett upplåtelseavtal och i samband med detta betalas 10% av köpeskillingen minus bokningsavgiften.
Steg 4: TILLTRÄDE: Nu är det dags att flytta in och resterande del av beloppet betalas in.
__________________________________________________________

Välkomna till centrala och expanderande Bålsta med ett utmärkt pendlingsläge och närhet till Bålsta Centrum, ICA Maxi och natur vid Mälarens strandkant!

BOSTÄDERNA
Totalt 78 lägenheter i varierande storlekar mellan 1 rok om 39 kvm och 4 rok om 142 kvm planeras att byggas och stå klara för inflyttning under sommar/höst 2023. Vissa lägenheter har uthyrningsdel och andra i etage högst upp i huset. Samtliga lägenheter är utrustade med tvätt/tork-maskin. De är välplanerade och anpassade för både unga som äldre. Bostäderna kommer att hålla en hög standard med parkettgolv, vitmålade väggar, stilrent kök från välkänt varumärke och helkaklade badrum. Det kommer även att finnas varmgarage under huset för endast 600 kr/mån, en bilpool i föreningen, cykelrum, barnvagnsrum och en tilltalande innergård. Alla lägenheter har förrådsutrymme antingen i bostaden eller i källarplan. Gällande intäkterna har föreningen förutom bostäderna även en hyreslokal och har redan kommit överens med en populär och lokal restaurang. Föreningen kommer även att äga marken.

Förutom fina materialval och välplanerade bostäder så tillåts juridiska personer och även fri andrahandsuthyrning.

MATERIAL:
Rum
• Trestavig ekparkett
• Vitmålade gipsade väggar

Kök
• Marbodal
• Mattvita luckor
• Grå laminatbänkskiva
• Stänkskydd i liggande vitt kakel 20x10 cm

Badrum
• Marbodal
• Vita badrumsmöbler
• Golv grått klinker 10x10 cm
• Vägg vitt kakel 15x15 cm

OMRÅDE
I området finns främst bostads- och hyresrätter men även villor och parhus. I Bålsta centrum finns simhall, ishall, friidrottsplan, fotbollsplan, gym, utegym, skatepark, frisbeegolfbana samt en hundrastgård. Från centrum har man gång- och cykelavstånd till flera förskolor samt till Västerängsskolan, Gröna Dalenskolan och Läraskolan med förskoleklass till årskurs 9, Potentia med årskurs 4 till 9 samt Fridegårdsgymnatiet. I Bålsta finns både kommunala och privata förskolor, samt två öppna förskolor. Det finns även flera skolor för förskoleklass till årskurs 6 eller 9 samt ett gymnasium. På Åbergs museum i Väppeby äng finns en av världens främsta Disneysamlingar, popkonst och Trazankojan. I kommunen finns flera intressanta historiska platser att besöka, till exempel barockslottet och medeltidskyrkan i Skokloster, Biskops-Arnö med sitt vackra kulturlandskap och Fridegårdsmuseet i Övergran.

SERVICE
I Bålsta centrum bor man nära all tänkbar service, affärer, förskolor, skolor och stationen med bland annat pendeltåg mot Stockholm. Här finns tandläkare, vårdcentral, simhall, ishall, friidrottsplan, fotbollsplan, gym, utegym och skatepa

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna

Kontakt

Alexander Lahdo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
Mäklare Alexander Lahdo, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Sollentuna
0736-71 16 27