Skälbyvägen 17

Barkarby, Järfälla kommun Se på karta

3 350 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
87 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1956
Förening
BRF Barsbro Parken
Om föreningen
Avgift
4 034 kr/mån
Driftkostnad
6 600 kr/år
Pris/m²
38 506 kr/m²
Antal besök
3 065
Dagar på Hemnet
24

Har ni en diger kravlista för ert nästa boende? Ta med den till visningen av Skälbyvägen 17, så är chansen god att ni kan bocka av punkt efter punkt.
Här är allt redan uttänkt, och snyggt är det. Ni kan istället fundera på var soffan ska stå, vad ni ska ha på väggen i hallen och vad kylskåpet ska fyllas på med till inflyttningsfesten.

Men vi tar det från början. Hallen är välkomnande och rymlig med praktiska inbyggda garderober. Tar ni direkt till vänster stöter ni på en helkaklad och stambytt wc med dusch, och väljer ni istället vägen rakt fram så hamnar ni i det rymliga vardagsrummet och kan här pricka av både öppen spis samt utgång till bostadens mysiga balkong. Här bjuds ni på perfekta ytor för socialt samkväm.
Med checklistan fortfarande i händerna tar ni er så småningom vidare mot köket, som är ljust och topprenoverat med snygga materialval. Genomtänkt till minsta detalj. Här finns perfekta ytor att arbeta på för den trollande hemmakocken, och middagsgäster finns det gott om plats för i det anslutande matrummet bakom den halvöppna väggen. Sällskapligt och snyggt. Som om inte detta vore nog så leder rundturen er slutligen vidare till två ljusa, rymliga sovrum, varav det ena med inbyggda garderober.

Dem gråa väggarna och det snygga laminatgolvet som går igen i alla rum gör lägenheten enhetlig. Förstklassigt kök och och en stambytt wc med dusch är andra plus i kanten som gör att det här är en bostad med stora chanser att få hela familjen att trivas.

Högst upp i huset på Skälbyvägen 17 är ni lite närmare himlen - och mitt i drömmen om ett hem med mycket av det lilla extra.

Vi ser fram emot att ses på visningen!

En vägg har tagits ner mellan kök och matrum men kan enkelt återställas för att få ett tredje sovrum.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Camilla Lindqvist

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Camilla Lindqvist, Mäklarringen Järfälla
0723-11 44 33

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.