Flygfältsvägen 15

Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

3 590 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Förening
BRF Barkarby Metropol
Om föreningen
Avgift
5 285 kr/mån
Driftkostnad
9 400 kr/år
Pris/m²
39 889 kr/m²

Varmt välkomna till ljus, rymd och magnifik takhöjd på Flygfältsvägen 15! Detta är en lägenhet som måste upplevas på plats. Det är lägenheten för dig som vill ha det där lilla extra och unika. Här får ni luftiga sällskapsytor i en underbar atmosfär med magnifik takhöjd. Men vi tar det från början.
Ni hinner knappt in genom dörren innan ni förstår att detta är en lägenhet som har något alldeles speciellt att bjuda på. Hallen är ljus och rymlig och erbjuder gott om plats för både avhängning samt förvaring. Köket är välplanerat och ljust och delar öppen planlösning med ett dagsljusbadande vardagsrum med inbjudande matsalsdel. Näst på tur står tre rymliga sovrum varav det ena idag används som hemmakontor, en praktisk gästtoalett, ett stort duschrum med plats för badkar, samt ett generöst förråd. Och det tar inte slut här. Sist ut i charmoffensiven hittar ni nämligen bostadens generösa inglasade balkong som leder er vidare till bostadens uteplats. Här finns gott om plats för både familj och vänner.

Arkitekten måste ha haft några av sina absolut bästa dagar när denna lägenhet blev till. Med en nästintill genomgående takhöjd på 3,7 meter så är känslan av rymd fantastisk. Läget på gavel samt dem stora fönsterpartierna gör inte direkt lägenheten mindre imponerande. Ett i alla avseenden unikt hem med massor av värme och alla möjligheter till genuint lugn och familjär trivsel. Här på Flygfältsvägen 15 hamnar ni mitt i drömmen om ett hem med mycket av det lilla extra.

Varmt välkomna på visning!

Med sitt perfekta läge i Barkarbystaden bor ni med närhet till förskolor, skolor, natur och kommunikationer samt allt annat en familj kan tänkas behöva i sin vardag.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla

Kontakta mäklaren

Camilla Lindqvist

Mäklarringen Järfälla
Mäklare Camilla Lindqvist, Mäklarringen Järfälla
0723-11 44 33