Flygfältsvägen 19

Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Barkarby Metropol
Om föreningen
Avgift
4 473 kr/mån
Pris/m²
46 852 kr/m²

* Stor uteplats och rymlig balkong med sol hela dagen
* Genomgående ljusinsläpp
* Stora sociala utrymmen

Fantastisk lägenhet med stor uteplats med kvällssol, balkong i söderläge och vidsträckt utsikt och med möjlighet att disponera som en 4.a!

En riktig drömlägenhet med enorm charm - här har du generösa ytor både invändigt och utvändigt samtidigt som det är beläget i attraktiva Barkarbystaden. Du får ett hem att växa i, att forma och anpassa efter ditt behov utan att behöva tumma på kvalité och modernitet.

Vardagsrumsdelen i den öppna planlösningen är rymlig och gör sig enkel att inreda. Den övergår i en köksdel - stort med plats för ett större matbord. Du har gott om förvaring i över och underskåp och den L-formade arbetsbänken skapar bra arbetsyta.

Två av sovrummen är rymliga med möjlighet till dubbelsäng och övrig möblemang. Det tredje rummet gör sig perfekt till barnrum eller varför inte hemmakontor.

Är förvaring viktigt för dig finns här bra sådan, såväl öppen som stängd. Du har flera garderober - både i sovrum och i hall. Och önskar du ett större utrymme finns ett generöst förråd.

Badrummet är rymligt med en generös duschdel och en praktiskt tvättdel. Du har både en tvättmaskin och en torktumlare med en praktisk bänk arbetsbänk ovan och ett generöst skåp som skapar bra förvaring.

Den här lägenheten lycks kombinera huskänslan i lägenhetsformat - stora ytor kombineras med en enorm uteplats. Grilla, plantera, lek eller bara häng - det är din oas i direkt anlutning till föreningens grönområde - perfekt för kubbspelet. Altanen kommer med en praktisk pergola som ger skön skugga under soltimmarna på eftermiddagen och kvällen. Föredrar du balkong med milsvid utsikt har du lyckats hitta rätt ändå. Från vardagsrummet når du nämligen ut på balkongen - söderläge och stor nog att placera loungdelen på.

Ljusinsläppet, den stora altanen, sovrummen och den höga standarden - det här är en lägenhet utöver det vanliga!

Nyfiken på att veta mer? - kontakta mäklare Paola för mer information

OMRÅDET
Här finns det bästa av två världar - puls och shopping eller lugn och natur - du väljer! Föreningen är belägen i ett lugnt och barnvänligt område i populära Barkarbystaden. Föreningen har en fantastisk innergård med många olika aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Du finner flera bra förskolor i området och bara några minuter bort Ålstaskolan. I området finns även Herrestaskolan. Skolan erbjuder lokaler för sport och kultur som står öppna för barn, vuxna och föreningar under kvällstid. All natur som omger området hör till Järvafältets naturreservat. Det här kommer att förbli en lugn punkt i det nya som växer fram. Promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna.
Barkarbystaden är ett av de största utbyggnadsområdena i Stockholmsområdet just nu. Under en tioårsperiod växer en helt ny stadsdel fram med ca 14 000 nya bostäder och 10 000 nya arbetsplatser. Barkarbystaden är en spännande stadsdel där boende, handel och utbildning samsas och där närheten till naturen och de kulturhistoriska miljöerna tas till vara.

Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Hela Järfälla har redan idag mycket bra kommunikationer till Stockholm och kommunen har utsetts till "bästa pendlarkommun" av DN. Det ska vara lätt

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Paola Guerrero

Notar
Mäklare Paola Guerrero, Notar
0708-99 79 98
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021