Kalvshällavägen 44

Barkarbystaden, Järfälla Se på karta

4 290 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Balkong
Ja
Våning
2, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Stenfalken
Om föreningen
Avgift
5 593 kr/mån
Driftkostnad
6 765 kr/år
Pris/m²
37 304 kr/m²
Antal besök
1 653
Dagar på Hemnet
23

Här bor ni i en av Barkarbystadens finaste lägenheter där byggherre Viktor Hansson har lyckats med att skapa tidlösa lägenheter fulla av exklusiva materialval.
Välplanerad och lättmöblerad med stor sällskapsyta då vardagsrum och kök ligger i nära anslutning till varandra och bjuder på utgång till stora balkonger i två olika väderstreck. Den ena med fin utsikt mot innergården och den andra med byggnadens entré.

Innanför dörren möts ni av fint ekparkettgolv som sedan följer er genom hela lägenheten, undantaget är självklart badrummen där ni istället hittar klinkergolv med golvvärme.
Ni kommer snabbt att förstå att i denna lägenhet har varje detalj fått sin dos av uppmärksamhet och det märks att det inte snålats vid uppförandet av denna bostadsrättsförening.
Här finner ni ett exklusivt kök med plats för långt fler middagsgäster än bara de som bor här samt lyxiga vitvaror från Siemens. Ni finner även utgång till bostadens ena balkong. Badrummen är av yppersta klass varav det ena bjuder på tvättmaskin och torktumlare, självklart även dessa av hög kvalité från Siemens.
Bostaden bjuder även på ett enormt vardagsrum med gott om plats för en stor soffgrupp samt utgång till ytterligare en balkong
samt en rymlig klädkammare som för den med behov går att inreda till ett hemmakontor.

Låter det som bostaden ni drömmer om?

Nyp er då snabbt i armen så att ni inte missar tillfället att göra Kalvshällavägen 44 till just ert hem.

Hjärtligt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Järfälla