Kommande

Karlslundsvägen 14

Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

4 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
2014
Förening
BRF Friflygaren
Om föreningen
Avgift
4 983 kr/mån
Driftkostnad
5 640 kr/år
Pris/m²
45 598 kr/m²
Kommande

Här erbjuds en stilren och välplanerad lägenhet vars exklusiva känsla är genomgående i hela bostaden. Här bor du i ett nybyggt och genomtänkt hem i toppskick. Egen ingång som avger radhuskänsla. Söker du ett hem som erbjuder allt och lite till? Då har du kommit rätt. Denna bostad präglas av lyxiga materialval så som arbetsbänk i granit i köket, exklusivt golv genom hela bostaden och även badrummet har material som är utöver det vanliga. Förutom de exklusiva materialvalet präglas bostaden även med en mycket bra och genomtänkt planlösning som följer en röd tråd i bostaden. Stor uteplats i soligt västerläge!
Läget kan sällan bli bättre- du har Barkarby Handelsplats som din granne för den som gillar shopping, gröna promenadstråk ligger en liten bit bort från bostaden och Mälarens glittrande vatten når du enkelt med cykel.
Missa inte chansen för att förvärva denna bostad!
Hjärtligt välkomna på en öppen visning önskar Daniel på Länsförsäkringar.

Brf Friflygaren är en föreningen med ovanligt hög standard i samtliga bostäder. Det märker man redan i byggnadens entré med ekpaneler, specialdesignad belysning och ca 5 meters takhöjd. Ett modern boende med flera praktiska lösningar som även underlättar för miljövänliga val. Samtliga bostäder är utrustade med avfallskvarn. FTX-system med värmeåtervinning. Från bostaden kan du enkelt styra den önskade innertemperaturen. Uppvärmningen sker genom luftkanaler mellan våningsplanen så du slipper element i bostaden och kan därmed möblera utan begränsningar. Via en applikation från Einar Mattson kan du enkelt hålla koll på din el och vattenförbrukning.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla

Kontakta mäklaren

Daniel Danielsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
Mäklare Daniel Danielsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Järfälla
0702-08 49 76

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.