Majorsvägen 18

Barkarbystaden, Järfälla kommun Se på karta

3 975 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
97 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2015
Förening
BRF Jaktfalken i Barkarby
Om föreningen
Energiklass
C
Avgift
5 844 kr/mån
Driftkostnad
6 840 kr/år
Pris/m²
40 979 kr/m²

- Accepterat pris - Kontakta mäklaren för visning! Varmt välkommen till en mycket fin 4:a med ljusinsläpp från tre väderstreck! Ett fantastiskt vardagsrum i delvis öppen plan med köket. Ljust och härligt kök med matplats för stora middagar. Från vardagsrummet når man ut till ena balkongen. Stort badrum med tvättdel och en separat gäst-wc. Tre rymliga sovrum varav den största med ingång till egen klädkammare med fönster. Ett av sovrummen har utgång till stor balkong mot innergård. Genomgående fräscha målade väggar och parkettgolv utom hall där det ligger snyggt och praktiskt marmorgolv.

Kvalitetsboende som underlättar vardagen, tack vare närheten till all tänkbar service och kommunikationer vid ICA Maxi Barkarbystaden, barnomsorg och skola samt till populärt friluftsområde vid Västra Järvafältet.

Hiss ner till garaget. Mycket trevlig och grönskande innergård med lekplats. I månadsavgiften ingår värme, bredband (10/10) och tv-basutbud från Telia (18 kanaler). Stort förråd ingår.

Lägenheten var klar för inflytt 2015 och är strategiskt beläget intill Barkarby torg. Barkarbystaden är ett område under utveckling och här satsar man på en pulserande och modern stadsmiljö alldeles intill naturen. Barkarby attraherar många och hit flyttar etablerade företag så som bland annat Kötthallen, Lidl och många fler. Här har man tillgång till en varierad handelsplats, kommunikationer och naturreservat och alla dess möjligheter. Den planerade Barkarbystaden är ett av landets större byggprojekt. Idag finns ca 5000 nya bostäder, totalt ca 18 000 bostäder om 140 kvarter, 6000 arbetsplatser, skolor, högskola, spårvagn och pendeltågstation. Barkarby kommer att bli en levande stad och har omnämnts flera gånger som Stockholms framtida läge och även utsetts till bästa pendlar kommun av Dagens Nyheter. Inte minst med tunnelbanan och kommunikationsmöjligheterna som är planerade för området. Här finns även Sveriges första självgående buss.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Järfälla

Kontakta mäklaren

Said Azzam

SkandiaMäklarna Järfälla
Mäklare Said Azzam, SkandiaMäklarna Järfälla
072-962 36 00