Nyproduktion

Björnrike Mosippevägen 2 A

Björnrike, Härjedalen Se på karta

2 245 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
73 m²
Våning
1 av 1
Byggår
2021
Förening
BRF Idet Fjällby 1
Om föreningen
Avgift
2 782 kr/mån
Driftkostnad
18 000 kr/år
Pris/m²
30 753 kr/m²
Antal besök
247
Dagar på Hemnet
1
Nyproduktion

Fin lägenhet i egen huskropp i modern fjälldesign med ladustil, med mycket trä och mycket glas. Lägenheten har stora fönsterpartier och hög takhöjd i allrummet till nock vilket ger lägenheten en härlig känsla. Lägenhetens 73 kvm har man utnyttjat till fullo med en riktigt bra planlösning. Två sovrum, stort loft, badrum, hall och allrum/kök. Fina träpaneler på väggarna i vitt och fondvägg i brun bets.

Fullt utrustat kök från IKEA med kyl/frys, diskmaskin, kolfilterfläkt, induktionshäll och inbyggd ugn. Rustik trappa i trä och rostfritt stål. Badrum med dusch, badrumsmöbel och toalett.

Lägenheten ligger på Mosippevägen i Björnrike, här har man en fantastisk utsikt över fjällvidderna och det magiska Sonfjället. Ungefär en kilometer bort finns det nya centrumet Blästervallen i Björnrike med slalombackar, längdskidspår, restauranger och Skistar shop & skiduthyrning.

Här har du möjlighet att flytta in till påsk 2022.
Tillval går att göra om man önskar exempelvis braskamin, kakel och klinker i badrum . Titta gärna på tillvalslistan som finns under fliken dokument. Alla tillval hanteras av byggaren.

Bilderna är illustrationer och avvikelser kan förekomma. Observera att på bilderna förekommer även tillval.
I köpet ingår inte altaner, möbler eller garderober.

Läs mer om bostaden
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Vemdalen