Korngatan 57

Bjuv, Bjuvs kommun Se på karta

975 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1993
Förening
Riksbyggen BRF Falken 2 i Bjuv
Om föreningen
Avgift
8 036 kr/mån
Driftkostnad
13 086 kr/år
Pris/m²
9 653 kr/m²

När ni kliver in i bostaden möts ni av ljus, rymd och sociala ytor. Köket som renoverades 2020 har gott om arbetsytor, bra med förvaring och utrymme för en matplats. Vidare genom bostaden når ni tvättstugan och badrummet. Därefter når ni de sociala och trivsamma vardagsrummet med utgång till baksidan och den fantastiska utemiljön. På våning två har ni bostadens tre samtliga sovrum och ett rymliga badrum.

Detta boende har uteplatser på både fram- och baksida. Båda mysiga och trevliga och med ett stort trädäck och möjlighet att gå runt bostaden. Därtill finns ett bra tillhörande förråd till bostaden, med bra förvaringsmöjligheter för utemöblemang, grill och alla barnens leksaker.

Området är lugnt och barnvänligt med lekplats och grönytor. Busshållplats finns ett stenkast från bostaden och på cykelbanorna tar ni er enkelt till affär, skolor och förskolor. På Korngatan 57 bor ni på kanonläge i barnvänliga Bjuv. Stor fördel med detta boende är att värme, vatten, garage och förråd ingår i månadsavgiften! Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Johannes Midbjer

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Johannes Midbjer, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs