Skyttevägen 8B

Bränninge, Habo kommun Se på karta

2 100 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1992
Förening
BRF Bondetolvan
Om föreningen
Avgift
5 580 kr/mån
Driftkostnad
25 884 kr/år
Pris/m²
19 444 kr/m²

Än en gång har vi fått förmånen att förmedla en av dessa trevliga bostadsrätter, denna gång Skyttevägen 8B. Letar ni efter ett lättskött, smidigt & fräscht boende med egen trädgård kommer detta boende med största sannolikhet falla dig i smaken. Brf Bondetolvan bjuder, som kanske namnet antyder, på en lantlig och idyllisk känsla i populära kvarter där det finns närhet till alla bekvämligheter . Denna bostadsrätt har en lättskött och alldeles lagom trädgård som passar utmärkt för såväl familjen som den med gröna fingrar.
Bostaden har en bra planlösning som passar hela familjen. På entré plan finns hall, badrum, kök och vardagsrum.
I vardagsrummet finns en kamin som ger såväl en god värme som en hög mysfaktor. Från vardagsrummet finns utgång till ett uterum, altan & trädgård. För den som önskar fler sovrum så går det enkelt att dela av vardagsrummet för att skapa ett till sovrum.
En våning upp finns två sovrum, ett trevligt allrum( går att dela av för den som önskar ett till sovrum) och badrum. Bostaden är i toppskick och bara för nästa ägare att flytta in.
Sammanfattningsvis en perfekt hybrid mellan ett friköpt hus och en lägenhet, där du får ditt "egna" samtidigt som du slipper tråkigt yttre underhåll - du sköter enbart trädgården och underhållet på insidan.
Här bor ni i lugnt villakvarter och med närhet till skola/förskola, natur, motionsslingor, samt kortare avstånd in till Habos centrum med affärer och tågkommunikation. I Habo centrum finns shopping, restauranger, vårdcentral, apotek, bibliotek med mera.

Välkommen till Skyttevägen 8B!

Kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund 072-666 94 17 för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Habo

Kontakta mäklaren

Johan Agnesund

Svensk Fastighetsförmedling Habo
Mäklare Johan Agnesund, Svensk Fastighetsförmedling Habo
+46726669417
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Stjärnskott

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.