Nyproduktion

Brunnshögsgatan

Brunnshög, Lunds kommun Se på karta

3 798 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
92 m²
Balkong
Ja
Avgift
4 630 kr/mån
Pris/m²
41 283 kr/m²
Antal besök
1 186
Dagar på Hemnet
13
Nyproduktion

Öppen planlösning, högt i tak och modern design - välkommen till OBOS satsning Brf Pärlan!

Denna fyra på 92 kvm innehåller både härliga, öppna sällskapsytor och många rum. Ett praktiskt kök med en öppen planlösning där de sociala ytorna bildar en enhet med vardagsrummet. Det höga fönstret ut mot balkongen ger gott om ljus in i lägenheten. Smart och genomtänkt planlösning med tre härliga sovrum och ett badrum som är både praktiskt och snyggt med allt som behövs.

När du köper en bostad av oss får du inte bara väggar, tak och golv. För oss är genomtänkt design lika viktigt som bra planlösningar och god arkitektur. Du kan vara säker på att du får hög kvalitet på all inredning som ingår i ditt nya hem. Som standard ingår bland annat ett välutrustat kök från HTH
med vitvaror från Siemens. Det ljusa askparkettgolvet, gedigna innerdörrar, fönsterbänkar i kalksten och helkaklade badrum bidrar också till kvalitetskänslan. Det finns goda möjligheter till att påverka hur din drömbostad ska se ut själv i och med att du får välja färger, material och detaljer.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige

Visningstider

  • 30
    jan
    Sön 30 jan kl. 10:30–11:30
    Välkommen på tomtvisning för Brf Pärlan. Tomten ligger öster om Brunnshögstorgets spårvägsstation i Lund. Föranmälan krävs!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.