Nyproduktion

Alnarpsvägen 2A

Burlövs kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
101 m²
Uteplats
Ja
Avgift
5 945 kr/mån
Pris/m²
31 634 kr/m²
Nyproduktion

55+-boende. Denna fyra på bottenplan har en fantastisk planlösning med ljust vinkelkök följt av matsal/bibliotek och sedan vardagsrum i fil bakom pardörrrar. Från vardagsrummet tar du dig ut till den härliga uteplatsen på hela 14 kvm. Du köper till inglasning till del av uteplatsen för endast 47 000:-. Dessutom finns det ett masterbedroom med separat klädkammare på 3 kvm och även ett mindre sovrum. Här finns gäst-WC och ett badrum utrustat med både tvättmaskin och torktumlare. Ska du ha kalas finns det en stor gemensamhetslokal att hyra och även en gästlägenhet som släkt/vänner kan övernatta i. För dig med bil finns det även parkeringsplats att hyra för 450:-/mån. Har du inte bil stannar bussen precis utanför huset och tar dig mot Lund eller Malmö. Lägenheten är inflyttningsklar den 16 februari 2022. Välkommen till din nya verklighet!

I Åkarp är det lätt att sköta det vardagliga på nära håll. De flesta av dina inköp kan du sköta i närbelägna Åkarps centrum på ICA Nära med generösa öppettider. I samma byggnad finns också en trevlig kvarterskrog. Drygt två kilometer från lägenheten ligger Burlöv Center med stormarknad, butiker, och restauranger. Här finns vardagsservice som apotek och systembolag.

Ibland tar livet oväntade vändningar och för att du ska känna dig trygg när du köper en ny bostad ingår Riksbyggens Trygghetsfilosofi, som ger ett ekonomiskt skydd för dig om något oförutsett händer. Det ska kännas tryggt för dig att köpa, flytta in i och äga din nya bostad. Mer om detta läser du på vår hemsida.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening

Kontakt

Marie Lundstrom

Riksbyggen ekonomisk förening
Mäklare Marie Lundstrom, Riksbyggen ekonomisk förening
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Bostadsutvecklare

Guldhemmet 2020