Hisingsgatan 10

Centrala Hisingen, Göteborg Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Qvillestaden
Om föreningen
Avgift
4 689 kr/mån
Pris/m²
42 950 kr/m²
Antal besök
3 573
Dagar på Hemnet
19

Stig på in till denna härliga fyrarummare med dubbla balkonger i ett av områdets bästa lägen.
Lägenheten välkomnar er med öppna ytor och ett behagligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna. När du öppnar ytterdörren möts du direkt av de ljusa och stilrena färg- och materialvalen som präglar boendet.

Lägenheten har genomgående ljusa och stilrena färg- och materialval. Kök och vardagsrum är sammanlänkat via en öppen planlösning vilket gör att ni kan ha vänner och familj på besök utan att det känns trångt. Badrummet är helkaklat och utrustat med torktumlare och tvättmaskin vilket bidrar till ett bekvämt boende, till detta erbjuds även en gästtoalett för bekvämt boende. Bostadens stora sovrum ger möjlighet till en stor säng med varsitt sängbord samt möblering och garderober om så önskas. Från master bedroom har du även en väl tilltagen klädkammare med mycket goda förvaringsmöjligheter.

Lägenhetens placering i slutet av loftgången utesluter passage och bidrar till att bostaden erbjuds två fantastiska balkonger!

I arbetet med Brf Qvillestaden har arkitekter, ljusdesigners och landskapsarkitekter sammanförts för att skapa en så levande och inbjudande gårdsmiljö som möjligt. Detta har resulterat i en social och inbjudande gård med mycket växter och träd, avskilda sittgrupper, gemensamma balkonger och trädäck i olika nivåer. Fasaderna på insidan består uteslutande av trä. Detta är helt unikt för området och skapar sin egna lilla oas.

I Brämaregården bor du centralt och är ett perfekt läge för den som vill ha mycket av allt. Här bor du nära Kvilletorget med dess utbud av lokal service och längs Brämaregårdens gator finns mysiga och restauranger och cafeer. En skön promenadsträcka bort tar du dig till kajerna vid Lindholmen och vill du hellre promenerad i grönområden har du vackra Keillers park och utsiktspunkten Ramberget på bekvämt avstånd. Goda kommuniktionsmöjligheter från Göteborgs resecentrum Hjalmar Brantingsplatsen.

Kontakta ansvarige mäklare för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Hisingen

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 7
    mar
    Sön 7 mar kl. 11:30–12:00
    Bokad visning, anmälan sker via Svenskfast hemsida eller direkt till mäklaren. Pga. Covid-19 kom på bokad tid.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.