Kommande

S:t Persgatan 39

Centralt/Berget, Norrköpings kommun Se på karta

2 350 000 kr

2 190 000 kr +7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Ja
Våning
4 av 6, hiss finns
Byggår
1987
Förening
Riksbyggen BRF Kopparkypen
Om föreningen
Avgift
6 078 kr/mån
Pris/m²
25 000 kr/m²
Kommande

I Norrköpings centrala delar finner ni denna trivsamma och renoverade lägenhet.

Lägenheten är fördelad på 4 rum och kök om 94 kvadratsmarta kvadratmeter. Lägenheten är stilrent inredd med genomgående ekparkett och vitmålade väggar samt infällda spotlights.
I entréhallen finns, förutom del för avhängning, två skjutdörrsgarderober för förvaring. Den extra belysningen som återfinns här samt i vardagsrum och kök bidrar till en skön stämning i lägenheten. På höger hand möts man först av det helkaklade WC-rummet med sina infällda hyllor med LED-belysning. Nästa rum till buds är det helkaklade duschrummet. Som utöver duschplats med skön takdusch erbjuder bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Vad döljer sig då till höger i hallen? Jo, inte mindre är tre bra sovrum varav två har skjutdörrsgarderob. Det spatiösa vardagsrummet är ljust med sina fönster i två väderstreck. Här finns också utgång till den inglasade balkongen. Balkongen har en vacker inramning med klinkergolv, träpanel, skjutglasfönster och infällda spotlights i tak. Sist men intet på något sätt minst har vi köket. Köket är av ljuskulört med vita kökssnickerier med speglar. Fräscha vitvaror hjälper er till kulinariska upplevelerser, här kan nämnas induktionshällen och vinkylen.

Föreningen Riksbyggen Brf Kopparkypen är en välskött förening. På senare år har man bland annat utfört relaining av avloppsrören i källarna, fräschat upp utemiljön, byte av ventilationssystem och hissrenovering. I avgiften ingår bland annat bredband, digital-TV och IP-telefoni.

Från området har ni närhet till det mesta. Ta en kort promenad ned till Norrköpings city och ni finner ett stort utbud av kommersiell- och kommunal service. Närhet till SöderTull för bussresor och besök på stadsbiblioteket.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Magnus Johansson, Husfoto
New Estate

Kontakta mäklaren

Åke Serander

New Estate
Mäklare Åke Serander, New Estate
011-12 80 28

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.