Trotzgatan 47

Centralt, Falun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
124,5 m²
Förening
HSB BRF Ångbryggeriet i Falun
Om föreningen
Avgift
7 262 kr/mån
Pris/m²
22 450 kr/m²
Antal besök
8 738
Dagar på Hemnet
10

VÄLKOMMEN TILL ETT BOENDE UTÖVER DET VANLIGA MED EN STANDARD SOM INTE LÄMNAR NÅGON BESVIKEN. En bostad helt nyproducerad 2017 som erbjuder allt och lite till.
Här möts 1800-tal och stilren modernism! Den spännande kontrasten till den gamla Ångbryggeribyggnadens inramning är en av anledningarna till att detta är en extra unik bostad i sitt slag!
En mycket väldisponerad våning i absoluta toppskick där den gamla stilen "gifter sig" fint med det nya på ett mycket bra sätt. Ett boende med ljusinsläpp från flera håll, genomgående vackra ekparkettgolv i alla rum som knyter ihop bostaden på ett tilltalande sätt, tre trevliga och rymliga sovrum, stor walk-in-closet, ett härligt och trivsamt vardagsrum i delvis öppen planlösning mot kök, separat helkaklad wc samt helkaklat badrum med tvättavdelning, bra förvaringsutrymmen i bostaden, stor och härlig uteplats med soligt och lugnt gårdsläge samt balkong och ytterligare en uteplats i anslutning till balkongen.

Föreningen har en välskött innergård med lekytor för barnen samt fin gemensam uteplats vid entrén. Som medlem i föreningen har du även tillgång till bl.a övernattningslägenhet, bastu, gym, och tvättstuga. På denna adress får du närhet till det mesta - vattnet, parkerna, kulturen, stadspulsen och ett gott utbud av matbutiker. Endast en kort promenad bort når du centrum med restauranger, kaféer och breda utbud av shopping. Åt andra hållet når du Kålgården med skön naturmiljö och motionsmöjligheter runt sjökanten.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falun

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 24
  jan
  Idag kl. 15:45–16:15
  Vänligen anmäl om ni kommer. Ange hur många Ni önskar komma i sällskapet, varmt välkomna!
 • 25
  jan
  Imorgon kl. 16:30–17:00
  Vänligen anmäl om ni kommer. Ange hur många Ni önskar komma i sällskapet, varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.