Vasagatan 6

Centralt, Falu kommun Se på karta

3 195 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
105 m²
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1924
Förening
BRF Lazarettet
Om föreningen
Avgift
4 994 kr/mån
Pris/m²
30 429 kr/m²
Antal besök
5 802
Dagar på Hemnet
11

VACKER VINDSVÅNING ANNO 1924 - ETT BOENDE UTÖVER DET VANLIGA!
Välkommen till en av Faluns mer eftertraktade lägen!
Vi har här nöjet att presentera ett boende utöver det vanliga mitt i centrala Falun belägen i en stadsdel vars omgivning präglas av flera parker med lövträd och lummig grönska!
I en synnerligen vacker fastighet från anno 1924 - ritad av dåvarande stadsarkitekten Klas Boman - omgiven av välskött, grönskande trädgård ligger denna unika och smakfullt renoverade vindsvåning.

Härlig rymd och stilfull interiör kännetecknar detta tilltalande och smakfullt renoverade hem. Här bor Du ostört under takåsarna med underbar parkutsikt samt omgiven av fint anlagda trädgårdar. En väldisponerad och extraordinär våning som karaktäriseras starkt av dess härliga ljusinsläpp i tre väderstreck och som också gör boendemiljön extra tilltalande och spännande. Genomgående ljusa, milda färgval som harmonierar med husets byggår, vacker fiskbensmönstrad ekparkett och trägolv, spröjsade fönster, vackra snickerier, spegeldörrar, platsbyggt serveringsskåp i original, högt i tak samt charmiga, mjukt sluttande snedtak och stora takkupor.

Ett oslagbart centrumläge med närhet till det mesta som gör vardagslivet enklare. Endast några minuters gångavstånd till Resecentrum, Falu lasarett och alla andra bekvämligheter du kan önska i form av butiker, restauranger, caféer, gym, skolor, daghem mm.

En välskött förening där de boende bl a har tillgång till bastu, tvättstuga, parkeringsplats/carport, gästrum, trädgård med utegrupper.
Allmän tennisbana finns "nästgårds" i parken - bara över gatan!
En oas mitt i stan!

BOSTADEN NI KANSKE LÄNGE LETAT EFTER? ANMÄL DITT INTRESSE REDAN IDAG FÖR ATT INTE MISSA VIKTIG INFORMATION!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falun

Kontakta mäklaren

Sofie Larsson

Svensk Fastighetsförmedling Falun
+46703992256

Visningstider

 • 26
  jan
  Imorgon kl. 16:30–17:00
  Endast bokade visningar - notera att visningen är uppdelad i slottider. Välj den tid som passar er. Om Ni får förhinder till visningen vill vi att ni meddelar oss detta så snart som möjligt. Välkomna!
 • 29
  jan
  Lör 29 jan kl. 11:00–11:30
  Endast bokade visningar - notera att visningen är uppdelad i slottider. Välj den tid som passar er. Om Ni får förhinder till visningen vill vi att ni meddelar oss detta så snart som möjligt. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.