Vendergatan 17

Centralt, Kungälv Se på karta

3 395 000 kr

3 725 000 kr -9%
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 6, hiss finns
Byggår
2020
Förening
Bonum BRF Blåregnet
Om föreningen
Avgift
5 252 kr/mån
Driftkostnad
6 816 kr/år
Pris/m²
33 950 kr/m²

Nu hr ni chansen att bosätta er riktigt bekvämt men ändå i ett hem med generösa ytor. För vad sägs om 100kvm fördelat på vardagsrum och kök med halvöppen planlösning, tre sovrum i bra storlek, badrum med egen tvättstuga samt gäst-wc. Addera till en stor inglasad balkong som delvis är insynsskyddad och bra förvaring tack vare stora skjutdörrsgarderober, klädkammare och källarförråd.
På golven ligger enhetlig ekparkett, väggarna är vita förutom i två av sovrummen där det sitter en fin grå tapet och i köket finns vitvaror från Bosch. Alla lägenheter i den här föreningen är tröskelfria.
Bostaden är belägen en halv trappa upp vilket förhindrar direkt insyn från gatan men erbjuder ändå fördelen med att bo på entréplan från innergården sett.

För att få bo här i Riksbyggens nya förening Brf Blåregnet som är deras bonumkoncept så behöver du vara 55 år fyllda. Läget är oerhört centralt intill Kongahälla center som bjuder på affärer, vårdcentral/tandläkare och resecentrum. Har du bil parkerar du bekvämt i garaget under huset men det finns också möjlighet till bilpool.

Bonumvärden är en person som anordnar gemensamma aktiviteter.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungälv

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.