Nyproduktion

Järnvägsgatan / Köpmansgatan

Centralt, Nässjö kommun Se på karta

4 800 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
118 m²
Våning
5 av 5, hiss finns
Förening
BRF Nya Hotellet
Om föreningen
Avgift
6 742 kr/mån
Pris/m²
40 678 kr/m²
Nyproduktion

Nässjös största takterass? Förmodligen! Här sträcker 77 öppna kvadrat ut sig utanför en stor fyrarummare. Tillsammans bildar dessa Brf Nya Hotellets största lägenhet – unik i sitt slag. På 118 kvm fördelar tre sovrum ut sig, två duschrum och en öppen social yta med fönster och utgång mot terassen. Alla sovrum är i bra storlek och två av dem har egna klädkammare. Duschrummen är helkaklade och i det ena finns en egen tvättavdelning. Härligt ljus och rymd då takhöjden är sluttande och varierar mellan ca 260-320 cm. Här är ribban höjd ett snäpp från originalinredningen. Här finns ett kök med varmgrå färg på luckorna, hel kyl och frys, inbyggd ugn och micro och lådor istället för bänkskåp med fin belysningsbotten. Från terassen njuter du från morgon till kväll och här finns gott om yta till både matplats och loungedelar. Middagsbjudningarna här ute får en sällsynt fond från femte våningen, med både staden, Stadskyrkan och sjön som bakgrund. En dag allena låter du blicken vila i fjärran och eftermiddagssolen värma till sent inpå kvällen.

Vill du veta mer, välkommen att kontakta oss så berättar vi gärna mer om denna härliga cityfyra!

För nästan hundra år sedan uppfördes Cityhotell ett stenkast från järnvägsstationen och Nässjö Centrum. Med sitt unika läge kom hotellet att snabbt bli det självklara valet för resenärer som kom med tåget.

De sista gästerna checkade ut för drygt 10 år sedan när hotellet stängdes igen och byggnaden började förfalla. Nu är det dags för nästa epok. Vi tänker nämligen att slå upp portarna till detta toppläge igen – men på ett nytt sätt där hotellkänslan lever kvar, gamla Cityhotell blir Brf Nya Hotellet.

Hökerum Bygg kommer på denna unika plats uppföra 36 moderna bostadsrätter i varierande storlekar och planlösningar, givetvis med stora och rymliga balkonger. Här checkar du in när du vill, och vi lovar att du inte kommer vilja checka ut.

Vi tycker du är värd lyxen i en nybyggd lägenhet med alla bekvämligheter som gör vardagen lite skönare. Vi kanske inte har någon receptionist som svarar i telefon dygnet runt, men sköna tofflor, egen morgonrock och tvålar som du slipper stjäla med dig hem, det kan vi lova dig.

Välkommen till Nya Hotellet!

För frågor och mer information samt intresseanmälan är ni välkomna att kontakta ansvarig mäklare Jenny Karlson.

Följ länk till projektets hemsida under 'Länkar' nedan. Även här finns formulär för intresseanmälan samt information om projektets nuvarande status och kommande steg i processen.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Nässjö

Kontakt

Jenny Karlson

Fastighetsbyrån Nässjö
Mäklare Jenny Karlson, Fastighetsbyrån Nässjö
070-650 79 00