Hamngatan 3C

Centrum, Falkenberg Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
96 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 5
Byggår
1969
Förening
HSB BRF Gästgivaregården i Falkenberg
Om föreningen
Avgift
5 712 kr/mån
Driftkostnad
3 624 kr/år
Pris/m²
23 958 kr/m²

På första våningen på Hamngatan 3C finner vi denna nyrenoverade pärla - en välplanerad, härligt ljus 4-rums lägenhet med inglasad markbalkong som har en fin vy över föreningens innergård. Genomgående lägenhet med fönster mot söder/norr och som nu efter helrenoveringen verkligen erbjuder dig en härlig lägenhet att komma hem till! Passar perfekt för dig som vill bo lugnt men ändå mycket centralt inne i Gamla stan i Falkenberg. HSB:s Brf Gästgivaregården är en välskött och trevlig förening med god ekonomi och har nyligen genomfört en stamrenovering samt byggnation av nya helkaklade badrum i lägenheterna, denna lägenhet har nu både helkaklat wc och badrum med både tvättmaskin och torktumlare, väldigt praktiskt! Garageplatser i källaren med sedvanligt kösystem. I avgiften till föreningen ingår värme, vatten, men också fiber och TV-utbud.

Bostaden är perfekt belägen i centrums hjärta med ett lugnt läge på trevliga Hamngatan, precis utanför finner du de gamla stenbelagda gatorna och den vackra bebyggelsen i Gamla Stan. Till mataffären går du du på bara några minuter.

Här finns verkligen chansen för dig att trivas så välkommen till någon av våra visningar eller boka en privat visning med mäklaren!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Falkenberg