Bergsgatan 34

Centrum-Stenstaden, Sundsvalls kommun Se på karta

2 350 000 kr

2 495 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98,5 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Byggår
1958
Förening
BRF Skrivaren i Sundsvall
Om föreningen
Avgift
3 628 kr/mån
Driftkostnad
1 444 kr/år
Pris/m²
23 858 kr/m²

Nu ges du chansen att förvärva denna trivsamma fyrarummare om hela 98,5kvm på en mycket eftertraktad adress med mycket låg avgift.

Här bor du bekvämt i denna trevliga gavellägenhet med ljusflöde från tre väderstreck. Lägenheten har en social planlösning med härlig rymd. Ett vardagsrum som rymmer både en större soffgrupp samt diverse möblemang, här finns även utgången till hemmets tilltagna inglasade balkong i direkt söderläge. Inbjudande arbetskök med förvaring i över- samt underskåp, fullutrustad maskinpark som inkluderar spis, ugn, diskmaskin, kyl, frys samt fläkt. Köket erbjuder en makalös utsikt över Norra berget och Gustav Adolfs kyrka. Här finns även utrymme för ett matbord om åtta stolsplatser. Vidare når du hemmets rymliga badrum med kaklade väggar samt klinkergolv. Bostaden är även utrustad med en gästtoalett som återfinns i hallen, perfekt komplement för den stora familjen. Det finns gott om förvaringsmöjligheter upprepande i bostaden i platsbyggda garderobslösningar. Hemmet erbjuder tre rymliga sovrum att slå sig till ro i med gott om utrymme för både dubbelsäng och diverse möblemang. Möjligheten finns även att göra om ett av sovrummen till en generös klädkammare. Läget anses som ett av de bättre i området dels med tanke på närheten till stadskärnan samt placeringen intill trevliga parkmiljöer, skolor och ändå en lugn gata.

Här bor du i den välskötta föreningen Skrivaren i Sundsvall som innefattar 91 bostadsrätter, 3 lokaler och 4 hyresrätter fördelat på fyra fastigheter med byggår från 1959. Föreningen har en god ekonomi och sköter sin fastighet med bästa omsorg. Löpande renoveringar har skett av fastigheten och de följer idag en 43-årig underhållsplan. Större renoveringar såsom stambyte, balkonger, elstammar, värmeväxlare samt fönster har utförts mellan början av 2000-talet till dagens datum, se exakta datum i senaste årsredovisningen. I föreningen finns bastu, hobbylokal, övernattningslägenhet och tvättstugor att nyttja. Den ekonomiska förvaltningen sker av SBC.

Bostaden är härligt belägen i närhet till trevliga parkmiljöer och flerbostadshus samt villor från tidigt 1900-tal. Här bor du med härlig bekvämlighet och närhet till allt, i nära anslutning till bostaden finner du biograf, restauranger och uteliv samt flertal gym. 10 minuter promenad från bostaden når du Sundsvalls centrum, här finns shopping, restauranger, bank, apotek, matbutik, blomsteraffär, uteliv, m.fl. Från bostaden finner du även för, grund- och gymnasieskolor med bara 5 minuter promenad från lägenheten.

Kommunikationen är optimal i området då du endast 150 meter från bostaden finner närmaste busshållplats, här går stadsbussar, busslinje 3 som tar dig endast på ett par minuter in till Sundsvalls busscentral eller vidare mot Sidsjön. Bussen går med endast ett mellanrum av 10 minuter. Du når snabbt E14 där från tvärgatan som ansluts till adressen, här kan du snabbt färdas ut från staden.

Där du trivs.
Där är ditt hem.
Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Hoome Mäkleri

Kontakta mäklaren

Felix Krantz

Hoome Mäkleri
Mäklare Felix Krantz, Hoome Mäkleri
070-360 04 09

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.